As trött...och glöggfest!

Gårdagen innehöll en del alkohol...jobbade hela dagen och kände mig lite sugen på att hitta på nåt senare på kvällen och som en ängel från ovan ringer Linda och frågar om jag inte ska fest lite med henne och S. Efter jobbet bar det av hem till mamma och pappa med deras bil där sedan Linda och resten av gänget hämtade upp mig för vidare färd hem mot mig. Började fixa iordning mig för eventuell utgång och sen smög sig fyllan på. Blev inget Harrys men fulla va vi nog iaf...jag och Linda sjöng, S battlade med Lindas pappa och gästbloggade lite hos Linda, mycket underhållande inlägg....LÄS!!! Satt och snackade mest hela kvällen och hade mycket trevligt när vi insåg att klockan va tjugo i ett och att det nog va för sent med Harrys...så festen fortsatte hemma och efter ett tag begav vi oss till Statoil för fylle mat. Sen hem till P ett litet tag och efter det hem. Mycket trevlig kväll iaf!!

Idag blev det jobb till två sen ner på stan för att fika med mina älsklingar, alltid roligt att träffa er och prata igenom allt som händer...även om det blir liiite mycket Coop ibland:-) haha!! Efter fikat blev det en sväng på stan men va inte direkt på humör för att handla, konstigt, fick ju trots allt lite lön idag...satsar på lördag istället.

     

På lördag blir det ju som jag och Elena har planerat glöggfest!! Det ska bli mycket roligt, får väl se vad vi hittar på för galenskaper den här helgen, är ju ledig och allt. Tycker synd om Fia som jobbar både fredag kväll och söndag morgon, men hon kommer iaf, sen får vi se hur mycket vi får i henne...haha! Imorgon måste jag handla lite saker också...måste ju baka lusse katter och kanske pepparkakor om jag hinner.
Börjar faktiskt längta riktigt mycket till julen nu...brukar inte göra det i vanliga fall men nu vill jag fan ha jul!



Och sitter nu här i sängen och är skit trött...även fast jag sov i två timmar efter att jag kom hem från stan och en mycket mysig fika stund med J & C. Love you girls!

Godnatt!

Good Morning


Stora planer...

Ännu en ledig dag är över...och jag har inte gjort ett skit av vad jag tänkte. Hade ju inte planerat att göra så jätte mycket men hade iaf tänkt att sova länge och sen kanske städa lite hemma. Istället åkte jag ju med C till IKEA imorse...efter några timmar där bestämde vi oss för att ta en tur på stan också. Hade ju planerat att köpa en ljusstake på IKEA men blev väldigt besviken på julsakerna i år...fanns nästan inget fint. Så det blev en från Åhlens istället, en vit i keramik med mörkröda ljus, sen tror jag att jag ska ha gran i istället för mossa...jaja får väl se hur det blir.

När jag varit hemma ett litet tag ringde Fia och vi åkte ner på stan för att fika och handla på Apoteket...haha....blev en lång fika på Waynes och mycket skitsnack...som vi ju brukar vara ganska bra på. En hel del planer kom också upp...men än så länge är det bara jag och Fia som vet om dom...blir nog riktigt bra om det blir så!!

Nu ska jag nog gå och borsta tändena och tvätta av sminket för att kanske försöka sova någorlunda skapligt för en gångs skull.

Puss

Welcome To The Good Life

Ledig idag...ska bli skönt! Snart kommer C och hämtar upp mig för en liten tripp till IKEA, behöver lite småsaker och kanske lite julgrejer. Efter det blir det förmodligen fika på stan med Fia för att gå igenom helgens bravader...som vi inte skapade tillsammans för första gången på länge.

Igår efter jobbet var jag bjuden till C för att äta mat, riktigt skönt att inte behöva åka hem och laga mat själv så sent. Bara få allt serverat...mycket gott va det! Tack så mycket!

I helgen är jag ledig så då blir det glöggfest med Elena iaf...sen får vi väl se vilka andra som vill komma. Fia kanske kan kika förbi en liten sväng, även om hon jobbar på söndag ;-).





Hoppas alla får en bra dag, nu är det dags att fixa mig lite!

Puss

Ibland undrar jag hur jag tänker...

Är på jobbet nu...kom för typ en timme sen och jag är så jävla trött!! Blev ju lite party igår...och inte mycket sömn i natt, upp sju för att ta mig hit. Kändes som att jag inte ens hann somna innan jag skulle upp igen, visste ju igår att jag skulle jobba idag men tänkte väl som vanligt inte längre än näsan räcker...haha!! Så nu sitter jag här ännu en söndag och är så trött att jag kan stå och somna...men man lever ju bara en gång, så då är det väl lika bra att man gör det ordentligt!!

Hoppas alla får en skön söndag, själv sitter jag här och räknar timmarna tills jag slutar klockan fem....


Fan va lat jag är....

Kom precis på att det kan vara en bra ide att äta nåt innan jag börjar festa...har helt glömt bort att äta idag så det är väl dags nu kan jag tro. Det är ju bara så jobbigt att laga mat så när jag skulle se om jag hade några färdiga matlådor från mamma och pappa i frysen upptäckte jag att dom va slut...så nu får det bli lite broccoli och champinjoner till kvällsmat...haha...bara för att jag är så lat att jag inte orkar laga nåt. Det är ganska tråkigt också och laga till sig själv...

Snart kommer Elena, det blir hon och jag som gör stan osäker ikväll/natt!!

Hoppas alla får en bra lördag!

Puss

Dyr vecka...

Har varit en ganska skön vecka, jobbade måndag och tisdag sen har jag varit ledig igår (onsdag) och idag. Nu jobbar jag imorgon och är ledig igen på lördag...fan va skönt!! Detta har dock medfört att jag inte har haft så mycket att göra så jag har handlat en del den här veckan...mest nödvändigheter tycker jag men iaf så har det gått åt en hel del pengar...har bland annat köpt ett par gråa jeans från Tiger, ett par mörkblå jeans från Fornarina, en svart stickad tröja från WESC, en grå kofta från Whyred, lite underkläder från Frank Dandy, skärp, strumpor, foundation, t-shirt...lite blider:

        

     

  

     

Nu väntar jobb till åtta imorgon och efter det kommer C och R hit för att förfesta lite och sen blir det nog Nybron skulle jag tro...får väl se om Fia följer med också. Ska nog ringa till M och se vad hon har för sig, va så länge sen jag träffade henne.

Hoppas alla har haft en bra dag och får ett bra slut på ännu en vecka...snart julafton!!

Puss

Hot As Ice




Tycker verkligen om den här låten, hela Britneys nya skiva är bra!!

Helgen gick fort...

Ännu en helg har passerat, kändes som att det gick väldigt fort.

I fredags hade jag inga speciella planer men efter att ha varit hemma ett tag gick jag över till R för att dricka lite...satt där ett par timmar och hade roligt. Vid halv tolv tiden ringer pappa och säger att en kompis till mig inte mår så bra (dom bor grannar), gick hem dit för  att se hur det va med henne. Så jag och S tog en pling plång taxi upp till sjukan, jag va ju ganska pigg men inte S så jag satt där i rummet och funderade på vad jag skulle göra...hände ju inte speciellt mycket.  Efter att par timmar vaknade S och var förvånansvärt pigg efter allt som hade hänt. Så vi satt där i rummet och prata och skratta efter ett tag kom vi på att vi skulle lyssna på musik så vi satte på musik på musik på mobilen och började härja i rummet...började gå omkring och kolla lite men kom inte så långt för doktorn kom och sa till oss att gå tillbaka till rummet för dom va tvungna att ta massa prover. Det va ingen förutom jag och S som uppskattade våra skämt når vi va där, speciellt inte doktorn som talade om för S att man faktiskt kan dö!! Haha...det va roligt! Så vi va kvar på rummet och hade roligt...S försökte få på lustgasen men det funkade inte så bra :-) Kom väl hem vid halv fem så då blev det sängen ganska direkt.


I lördags blev det ju tacos hos Linda...jag och Fia va faktiskt först där!! Fan va bra gjort av oss, har nog aldrig hänt förut. Blev förfest och sen Lotus strax efter tolv, ganska dåligt med folk, men det var roligt iaf! Såg mycket roligt den kvällen. Dansade och hade roligt hela kvällen. Vid två taget började vi ta oss mot jackorna men Fia träffade P så vi blev kvar ett tag iaf, va väl framme vid jackorna ungefär när alla andra också var det, men vi lyckades ta oss nästan längst fram i kön ganska fort iaf! När vi kom ut gick vi mot Corner, där mötte vi R och nån kompis till han. Bestämdes till slut att det skulle bli efterfest hos han. Jag och Fia tog taxi hem till mig för att hämta sprit, sen en sväng in på Statoil för att köpa groggvirke och hem till R. Där satt vi i X antal timmar och vid halv sju tiden började vi ta oss hem när R hade somnat i soffan. Väl hemma va jag ganska pigg så jag satt vid datorn ett tag sen sov jag tills Emil ringde och väckte mig vid tolv och frågade varför jag sov då...sen somnade jag om igen och vaknade när hela familjen kom och hälsade på vid tre. Även fast det har blivit sent (eller ska man säga tidigt) hela helgen känner jag mig inte så sliten, skönt!!


Nu ska jag väl jobba lite igen...


Puss


Då har det hänt...

Här om dagen hände det som jag har väntat på ända sen det blev halt ute. Jag ramlade!! Brukar gå väldigt ostadigt på vintern när det är halt och nu skulle jag sätta mig i bilen för att åka nån stans med Emil och Clarence då hände det. Jag va utanför och pratade med dom som redan satt i bilen och sen ser dom bara att jag försvinner och jag märker själv att jag sitter där på marken! Gick väldigt fort hann knappt reagera...haha!! Typiskt mig att alltid ramla! Men men...nån måste ju göra så att allt folk skrattar, och det är ju alltid kul att man kan underhålla:-)

Nu är det fredag igen och jag har nyss kommit hem från jobbet. Sitter här vid datorn och alla tankar snurrar i huvudet, blev erbjuden ett annat jobb idag. Vet fan inte hur jag ska göra...måste fundera som fan på alla för- och nackdelar. Men nu har jag ju precis börjat jobba mindre där jag är nu och börjar tycka att det är roligare att gå till jobbet igen, även fast jag tror att det nya också kommer att bli jättebra. Känner även att jag kanske inte alla gånger kan lämna stället där jag är nu, har ju ganska mycket ansvar och det är typ jag som vet hur allt fungerar. Vad kommer att hända om jag slutar?? Åhhhh....jobbigt vad ska jag göra??

Får se vad som händer ikväll också...nu är jag hemma och har inga planer iaf. Imorgon vet jag iaf att det blir tacos och party hemma och Linda, det ser vi fram emot!

Hoppas alla får en bra fredagkväll!


Vad fan hände??

Så kan man lugnt säga om lördagen...det som skulle bli en lugn och skön hemma kväll förvandlades till något annat. Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa för att äta lite och sen hade jag inga direkta planer. Prata lite med Fia och vi kom fram till att vi skulle ta det lugnt den här kvällen.  När Jessica ringde och frågade om jag skulle med ut tyckte jag att det lät som en bra idé. Det hela såg ut att börja bra...men slutet kom fort...haha! Och så kan vi låta resten stanna kvar i lördags!

Ser nu fram emot helgen då jag är ledig! Ska bli sååå skönt!

Puss

Halt som satan...

Så va man på jobbet igen...och det va fan inte kul att gå idag. Måste ha sett jävligt roligt ut iaf...snorhalt! Började gå tio minuter tidigare bara för att det är så jävla halt, och fortsätter det så här så måste jag börja gå upp tidigare...jobbigt!


Det blev utgång igår iaf, vid tolv taget gick jag hemifrån mamma och pappa, mötte Fia på Nybron. Va en ganska bra kväll trots allt, blev inte allt för full...blev lite bus i garderoben också när vi fick våra jackor...haha...den här helgen va det Fias tur att få väskan borttappad av personalen, fan va irriterande det kan va! Alldeles för lite sömn blev det också så jag får väl se hur jag orkar med dagen...haha...men det brukar gå ganska smärtfritt, är ju inte bakis iaf så det är skönt.


Lördag idag iaf så det blir väl utgång ikväll igen. Får ta en liten powernap när jag kommer hem från jobbet...om jag hinner! Hatar fan att jobba helger, men ibland är man så illa tvungen.


Hoppas alla får en bra dag!


Ännu en fredag kväll...

Sitter här hemma hos mamma och pappa, har absolut inget att göra...skulle träffat en kompis men det blev inte så och nu sitter jag här och dricker i min ensamhet...haha patetisk...men men. Ska ju kanske träffa min lilla sötnos senare så kvällen kanske inte blir helt misslyckad! Får väl se hur fyllan tar sig här hemma!

Hoppas alla har en rolig fredag kväll!! 

Puss puss

Jaha....

...då väntar väl en prmenad till jobbet i SNÖN!! Fan va jobbigt!

Hoppas ni får en bra dag!

En lyckad helg!

Helgen är slut....igen...fan vad fort tiden går när man har roligt! Igår blev det lite för fest här hemma med Fia och Sandra innan vi gick vidare till Tessans bror och festade lite mer där sen bar et av mot stan...lite för sent tyvärr så vi hann aldrig in någonstans. Jag och Fia pausade på kebabhuset ett tag innan vi sprang omkrig i buskar och på stan och letade efter en taxi...efter en låååång och mycket kall väntan fick vi ätligen tag i en och beslöt oss för att ta oss hem för natten istället för en liten roadtrip på en timme...en annan helg gör vi det Fia! Haha...det skulle va kul!

Fick med mig en sak hem igår också...har inte riktigt listat ut vad det är men vi (läs jag och Fia) tror att vi fick det av nån för att vi skulle gå på toa...men vi använde det uppenbarligen inte eftersom att det är med hem...hmm...

image75

Nu ska jag se om det är nåt på TV, annars blir det nog till at sova...ska jobba imorgon...skulle egentligen va ledig men Naima va lite trött så jag jobbar på henne istället!

Puss


Födelsedagar, shopping och fest...

Känns verkligen som att alla man känner fyller år nu, tror att jag nu på bara den senaste månaden får ihop till 15 stycken som fyller år...blir ju så förvirrad när alla fyller år samtidig, den här veckan är värst...fem stycken, och det visade sig i tisdags när jag skickade grattis sms till Nettan. Det va inte hon som fyllde då utan Therese...så det blev lite fel, haha!
Igår var det fest för tre av denna veckas födelsedagsbarn hemma hos Sara, blev lite sen bara från jobbet men jag kom dit och kom igång ganska bra iaf innan vi tog oss ner mot Nybron, men fy fan vilket väder det var SNÖ!! Och ännu värre var det när vi gick hem, jag och Fia orka bara gå halv vägs innan vi tog en taxi resten av biten....haha, är ju inte så långt hem men det va kallt och det snöade. Men det va mycket trevligt hemma hos Sara iaf, kul att festa lite med mina "tjejer" igen, det får vi göra om snart! Synd att vi träffas så sällan...
Har ju blivit lite nya inköp denna vecka också...i torsdgs slutade jag två, mycket ovanligt...då blev det en tur ner på stan, va tänkt att jag bara skulle köpa ett titthål till dörren...men det blev en klocka också...och lite mat med Emil. Sen bar det av ehmåt för att efter inte så lång stund åka ut till TP för änu mer shopping med Fia. Där blev det några toppar fån JC, örhängen på H&M, ett enkelt linne från Spirit, ett par stövlar från Bergqvist skor och en hel del andra grejer...som jag uppenbarligen redan har glömt bort att jag köpte...haha.

image72   image74

Nu blir det nog ducshen sen ska jag ut till Farfars grav och efter det kanske det blir lite mer shopping med Fia för att förbereda oss för ännu en fest kväll!


Girl you´re out of your mind, you´re my partner in crime!


RSS 2.0