Diamanter...en flickas bästa vän?

Tänkte bara lägga upp lite bilder på vad jag har köpt igår med Fia i Täby och med min kära bror idag här i stan.
Svart skinnjacka Vero Moda, vit lång skjorta Bik Bok, vit löst sittande t-shirt Bik Bok.
Rynkat skärp Zara, blått linne Gina Tricot, turkost linne Gina Tricot.
Lång hood Gina Tricot, flätat skärp Åhlens (köpte två som jag kan sätta ihop och vira flera var runt magen), randig skjortkänning Gina Tricot.
Vita snowboardbyxor med rosa och brunt möster Rip Curl, var även små diamanter som dekoration vilket jag gillade mycket.

     

     

     

  

Imorgon blir det jobb hela dagen och på kvällen tjejfest hos Fia...ska bli skoj!
Nu är jag så trött så jag ska sova!!

Godnatt och sov gott!!

Var är låssprayen när man behöver den??

Joo i handskfacket INUTI bilen!! Så jävla klyftigt att förvara den där...jag brukar i vanliga fall alltid ha den i väskan men den här vinterna har jag inte behövet den. Så när jag för första gången gör det så är den i bilen. Är det inte lite dumt att lämna den där...hur tänker man då??

Varma Koppen is the shit...

Hade en mycket trevlig shopping dag med Fia idag...hittade mycket finr, orkar inte ta fram kameran nu får bli en annan dag!

Ska istället berätta om en annan rolig sak som hände efter att jag kom hem nu ikväll...fick ett ryck och bestämde mig för att städa lite i mitt skafferi för att se vad jag har och få lite ordning...visade sig att jag har tillräckligt med mat för att laga åt ett helt kompani...haha!! Det roligaste jag hitta va iaf Varma Koppen...sjuuukt mycket! Hittade 13 kartonger, vilken normalt funtad människa har så mycket hemma?? Är nog bara jag...haha! Ska iaf se efter nu vad som finns och se om jag kanske ska börja laga lite mat så jag kan göra av med allt så jag slipper kasta det. Kanske finns nån som vill äta med mig så jag slipper äta själv för det är nog mest därför jag inte lagar mat...hmm...

Puss

Den bittra sanningen??

Jaha...snart är man gammal då...fick ju höra sanningen av min ängel efter helgen, haha!! Efter helgens bravader blev det ett litet snack i söndags...låt mig citera "Ja men du är ju snart 22 och jag är bara nyss 20"...haha...det va lite roligt, fan va gammal jag börjar känna mig nu...snart är jag 22 det är fan mycket skillnad mot 21...är det dags att dö snart eller?? Jag vill inte bli gammal jue! Jaja får väl ta vara på tiden innan dess, så idag blir det en shoppingtur i Sthlm med Sötnos!

Ha en bra dag!

Dom är våra!!

image243

Köpte biljetterna till W.T.A.I. idag...så i sommar blir det jag Fia och gummistövlarna som far upp till Stockholm för lite skön musik!

 

Nu måste jag nog försöka sova...har blivit så trött på sista tiden, kan ju typ inte somna innan tolv heller även fast jag är trött. Planerade att sova halv tio idag men så blev det inte...

Godnatt och sov gott!!

Premiär...


image242
Bild: Aftonbladet

Ny tidning med Aftonbladet idag...kollade igenom lite snabbt nyss och såg ut att finnas en hel del intresant faktiskt! Blir till att läsa lite noggrannare under dagen på jobbet.

Ha en bra dag!

Vilken lustigkurre...

Måste ju bara berätta om en sak som hände imorse när jag skulle åka till jobbet...började ju med att jag försov mig så jag va tvungen att ta bilen, vilket jag förmodligen inte borde ha gjort men...kom ut och va as trött och skulle hoppa in i bilen...då ser jag nåt som ligger på motorhuven, ser efter några sekunder att det är torkarbladen till bilen...jag måste ha sett ut som en idiot för jag stog där och glodde på torkarbladen utan att göra nåt i säkert en halv minut. Många tankar far genom huvudet och jag tänker typ "jaha...vad ska jag göra med dom här då?"...inser att jag inte vet hur man gör när man ska sätta på domigen så jag tar in dom i bilen och åker till jobbet. Bra att det inte regnade iaf...går och funderar vad det är som kan ha hänt med dom...vem som har tagit bort dom, eller gjorde jag det själv?? Haha...tar flera timmar innan jag kommer på att det måste vara Emil...visar sig också att det är så...mysteriet löst, fick bli en tur hem till mor och far efter jobbet för att fixa det.

Nu ska jag nog sova eller nåt för jag är skit trött!!

Wake up call...

Vaknade imorse av att min hem telefon ringde...eller vaknade och vaknade, va ju vaken men trodde att klockan va typ sju...när jag svarar är det Naima i telefonen...hon berätttar för mig att klockan är kvart i åttta...det va fan tur att hon ringde annars hade jag nog legat kvar där fortafarande....jag va vaken men jag fattade inte att klockan va så mycket som den var!! Haha...


Helvete...

...orkar fan inte...nu beger jag mig mot jobbet, är hemma igen om nio timmar...NIO!! Fan va jobbigt!
Aja...men va gör man liksom...kan man festa kan man jobba...eller??!

Det är fan illa...

...när man måste ringa sin bror och fråga vad han ska ha för kläder på sig när man ska åka och äta för att inte råka göra misstaget att ta på sig likadana kläder...haha!!

Oväntat...

Som om man inte förstod att han skulle tjäna pengar på den här historien...även om han själv påstår att han inte fått betalt så vet jag inte om jag tror på det...

image241

"Paparazzifotografen förnekar att han fått betalt

För bara några dagar sedan dumpades Adnan Ghalib av Britney Spears.

Nu talar paparazzifotografen ut i tv.

Men - trots ihärdiga rykten om motsatsen - förnekar Adnan att han fått betalt för intervjun.

Det är den amerikanska tv-showen "Entertainment Tonight" som har lyckats få den exklusiva intervjun med paparazzifotografen som i slutet av december blev världskänd.

Den 20 december hoppade Britney Spears plötsligt hoppade in i Adnans bil när hon jagades av ett uppbåd närgångna fotografer. Adnan hade då bevakat stjärnan i flera år.

- Jag var helt oförberedd på att det skulle kunna hända. Jag blev mer än chockad, säger Adnan i det korta klipp från tv-intervjun som nu har lagts ut på nätet.

Under hela den korta men intensiva romansen med världsstjärnan hävdade elaka tungor att Adnan bara var intresserad av att slå mynt av relationen. Detta förnekar han ihärdigt nu.

- Fick du betalt för den här intervjun? frågar reportern Thea Andrews.

- Nej, ingenting.

Men andra, som Perezhilton.com, fortsätter att hävda motsatsen. "

Bild och text Aftonbaldet.


Så var det dags igen...

Fredag kväll och fest på gång!! Madde och Linn är på väg hit nu så det är bara att öppna vinet och börja...senare blir det Nybron!

image240

Ha en underbar kväll, det ska jag ha!

Puss


Gympastövlar på W.T.A.I?? Haha...

image239

På måndag släpps biljetterna till Where The Action Is...blir till att skaffa biljetter till mig och Fia! Åkte hem till henne för att hämta upp henne efter jobbet igår, skulle ta en fika på stan. Då talade hon om för mig att vi skulle åka dit i sommar, och man tackar ju aldrig nej till nya äventyr!
Diskuterade lite om vad man har på sig på såna här evenemang...haha!! kom fram till att gummistövlar förmodligen är det bästa eller möjligtvis tygskor. Kom iaf fram till att vi inte skulle kunna trippa omkring där i högklacklat...så bara för att se vad som fanns att välja på kikade jag runt lite på nätet idag och hittade några alternativ...dessa med klackar från Marc Jacobs och Tretorn skulle ju passa mig och Fia som handen i handsken...men kanske lite opraktiskt...eller??

  

De här svarta i lack från Roots är grymt fina, är även en liten "diamant" som dekoration högst upp på skaftet, de med snörning från Viking är också fina...men skulle nog vilja ha dom i marinblått isåfall...de svarta enkla med spänne, även dom från Viking är ju fina. Får väl se om det blir gummistövlar eller ej...haha!!

     

Så Fia, nu drar vi på oss "gympastövlarna" och drar till storstaden den 14 juni!! Slipper ju tält också...det skulle va en rolig syn...jag och Fia i tält, utan dusch...haha!!

Påpälsad...

Efter promenaden med Madde igår kväll räknade jag med en svin kall dag idag...så inför dagens promenad till jobbet tog jag på mig as mycket kläder!! Fodrade stövlar, dunjacka, halsduk, vantar och mössa...satte dock aldrig på mig den som tur var...hade även på mig leggins och en tjock stickad tröja...när jag mötte Naima på stan insåg jag hur varmt det var...väl framme på jobbet blev det till att ta av sig så mycket som möjligt för att kyla ner mig lite...nu börjar jag återfå normal temperatur....tur att jag tog med mig ett par extra skor så jag slapp pälsskorna hela dagen på jobbet...haha!!

Hoppas alla får en bra dag!!

Ny...

image232

Kan inte säga annat än att jag älskar den!

Idag har jag varit på jättebra humör...älskar när solen lyser! Hoppas det fortsätter!

Puss

Vilken storm??

Undrar vad som hände med stormen som skulle ha kommit i lördags...läste i Eskilstuna Kuriren nyss att det hade blåst mycket...men varför märkte jag ingenting?? Va ändå ut en del i lördags och jag tänkte aldrig på att det va blåsigt...
Denna syn mötte mig när jag kom till jobbet imorse...i tidning stod det att det va stormen som hade vält skylten...då måste det ha blåst en hel del...men aldrig när jag va ute isåfall...hmm...

image231
Bild: EskilstunaKuriren

Nu är det jobb som gäller fram till åtta ikväll...ledig imorgon...längtar!

Puss

ICA på Coop??

Måste bara berätta om en sak jag hörde idag...va på Coop Forum och hälsade på Jessica, min lilla ängel! Stog där och pratade ett bra tag om allt och inget...mycket trevligt! Efter en stund kommer det fram en kvinna och frågar "Ursäkta, ICA Kuriren köper man den där inne eller har ni den här ute?"...höll nästan på att börja gapskratta men jag kunde hålla mig tills hon gick ut. Jag och Jessica kollade frågande på varandra och Jessica svarade att dom inte hade den...undrar om hon som frågade seriöst trodde att dom hade ICA Kuriren i en Coop butik...hmm! Det va lite kul...

Hela dagen har varit seg...sov till två och sen kom mamma och pappa hit och sa åt mig att gå upp...haha! Åkte och handlade på Willys åt hos mamma och pappa och nu är jag så trött...ska lägga mig i sängen och kolla på film...blir nog The Wedding Planer på TV 3...

Puss

Nu vaknar staden långsamt...

...och jag är full igen!!

image230

Har haft en jävligt rolig kväll, tack alla som har gjort den till vad den blev! Nu är det sängen som lockar, imorgon blir det nog film hela dagen...får väl se imorgon vad det blir!

Sov gott Sverige!

Vem visslar på balkongen??

Håller på att göra mig iordning för en kväll ute...mycket roligt! Springer fram och tillbaka mellan toan och sovrummet hela tiden och hör hela tiden vissel från balkongen...har börjat blåsa mer nu på kvällen...kommer säkert blåsa jätte mycket senare när vi ska ut...jobbigt...men men, alla lär väl se lika roliga ut...eller så får det bli en extra dos hårspray ikväll...haha!!

Ha en underbar lördag kväll!!

Puss

Basshunter listetta i England?!



Ehh...trodde vi hade hört Boten Anna för sista gången...då går vi och gör en ny verision så att alla som inte förstår svenska också kan lyssna på den till öronen blöder...texten är ju bättre på engelska dock...annars blir det mest sommaren 06 vibbar av den...eller??
Han (Jonas "Basshunter" Altberg) var ju med i Fredag idag också...och som vanligt kom dom omtalade sexbilderna upp...på frågan om han skämdes för att bilderna sprids i england svarade han "Nej, jag tycker att det är bra att engelsmännen får veta att jag gillar sex. Jag tackar för uppmärksamheten och hoppas att det finns någon snygg tjej som vill ta nya bilder tillsammans med mig." Är det någon som är lite intresserad är det väl bara att slå Basshunter en pling;-)

En grogg ikväll!?

Haha...mitt jobb är roligt ibland...iaf när det kommer in lite roliga människor. Har idag efter lunch haft fem gamlingar som har kommit in och pratat med mog jätte mycket och sen när dom skulle gå så sa alla typ "Nu ska jag hem och ta en grogg!", det är lite roligt...med tanke på att alla som har sagt det är typ över 70. För mig blir det nog bara lite vin om det blir nå dricka ikväll...ska ju jobba imorgon men börjar känna nu att jag vill göra nåt...får väl se vad det blir av kvällen...

Det blir värre...

Skrev ju häromdagen att det hade hänt nåt skumt med mig...att jag får stötar av allt jag rör...nu har det blivit värre!! På jobbet har vi miniräknare som piper när man trycker på knapparna...men nu har dom börjat låte varje gång jag får stötar av ATG- eller Svenska Spelmaskinerna...undrar vad det är som händer...borde ju inte vara kläderna jag har på mig för jag har ju inte haft samma sak på mig i över en vecka...försöker verkligen komma på vad det är som gör det, men vet fan inte vad det kan va!!

Om fyra timmar slutar jag...känns som en evighet, hela dagen har gått skit seeegt!
Undrar vad jag ska göra ikväll...bara var hemma och ta det lugnt kanske...om jag inte får nåt annat roligt erbjudande.

Puss

New stuff...

Så var det dags igen...har spenderat lite pengar idag...ovanligt! Haha...nej men det va saker som jag behövde...har faktiskt länge tänkt köpa nya jeans...har blivit lite trött på mina som jag har, känns som att jag bara använder samma hela tiden. Har ju ganska många par men jag gillar inte så mycket att ha ljusa jeans på vinter så det blev tre par mörka. Ett par Levi´s, Replay och Tiger. Sen köpte jag också ett par nya mjukisbyxor...dom som jag använder nu är jätte stora och lite skabbiga...haha...ser ut som jag vet inte vad när jag har dom på mig...blev även lite nya underkläder, även det är ju nödvändigheter...försöker intala mig själv att jag inte har slösat...hmm...men nu ska det nog bli lite ändrin på den biten...har ju handlat en del på sista tiden så nu tror jag att jag har det mesta jag kan behöva för ett lite tag...ska istället försöka spara lite pengar till något annat kul!!

         

     

Idag har varit en väldigt bra dag, tycker ni inte det?? Jag har varit jätte glad hela dagen, även fast jag gick upp halv åtta imorse när jag va ledig...men har å andra sidan fått mycket gjort! Jag tror att det är solen som gör mig på så bra humör, jag hoppas det är soligt imorgon också så att jag är glad då med!

Undrar vad som händer i helgen...har inget alls planerat, men hoppas att det händer nåt kul...är ju ledig på söndag :-)

Ha en bra kväll alla där ute!

Puss

Åhh nej...

Har jag redan lyckats?? Haha...ingen kan gör det så fort som jag... Va ju på IKEA med Fia förra veckan och handlade massa grejer...även en stor blomma fick följa med hem...mycket fin var den! Problemet är bara att jag inte är den bästa i världen på att ta hand om blommor...och nu tror jag att jag har dödat den...efter typ en vecka...bladen har liksom skrumpnat ihop på nåt vis...hällde på massa vatten nu så jag får väl se om den klarar sig...men vad gör man liksom...har aldrig lyckats bra med blommor... Hoppas att den överlever!!

image221

Från början var den så här tät och fin...nu ser man typ rakt igenom den...hmm...varför måste man vattna blommor??

Skönt att vara ledig...

Idag har jag haft en bra dag...typ inte gjort nånting. Tänkte först att jag inte skulle gå upp ur sängen på hela dagen...men det blev lite tråkigt för det va bara dåliga saker på TVn...gick väll upp vid tre och tog en tur till jobbet för att prata lite med Naima...blev en lång prat stund...kom väl därifrån vid halv fem tiden. Efter det hämtade jag upp brorsan och kollade in hans nya tatuering...tror jag vet vad jag ska göra nu...måste ringa på fredag och har jag tur kanske jag får en tid nästa vecka :-). Sen blev det lite pasta på stan med brorsan...efter det åkte vi hem till pappa så åkte han och jag och kollade på hockey...Linden - Falun...blev 6-1 till Linden, det va ju bra!

image220

Nu är jag hemma och ska nog försöka sova tror jag...har inte riktigt funderat ut vad jag ska göra imorgon men funderar på om jag ska åka nånstans och köpa byxor...skulle behöva nya jeans...eller så är jag bara hemma och slöar imorgon...skulle va skönt det med, har jobbat ganska mycket sista veckan så jag är ganska trött...men men får väl se vad som händer!!

Godnatt mina vänner!!

Det gör ont...

Åhh...jag är ju så klantig...har i flera år lyckat hålla mig undan från att bränna mig på plattången, men idag hände det...och fan vad ont det gör att bränna sig på huvudet. Vet inte ens hur jag gjorde det...jaja, det går väl över snart! Nu ska jag snart ta en liten tur till jobbet och tillbaka för att se om jag får vara ledig på söndag eller ej, hoppas! Skulle ju vara skönt!

Statisk...

Det har hänt nåt med mig...vet inte vad men på sista tiden har jag varit väldigt statiskt...jag får stötar av allt jag tar på. Undrar vad det beror på...nån som vet?? Haha! Har börjat vänja mig vid känlsan nu men det är jobbigt att gå omkring och veta att jag när som helst kan få en stöt av att bara ta på nåt...skumt! Är nästan lite rädd för att ta på saker ibland...maskinerna på jobbet är hemska, dom kan jag inte röra utan att få en stöt och det är dom som gör som ondast...

Hoppas alla har en bra dag...själv är jag på jobbet, slutar åtta ikväll men sen blir det två dagar ledigt och det ska bli sååå skönt!

Puss

Godmorgon Sverige!!

Ännu en underbar dag...haha...är skit trött, hoppas att dagen på jobbet går fort!






Britney Spears - Piece Of Me
(Undrar hur det kommer att gå för henne??)

Helgen som gick...alldeles för fort!

Helgen har gått sjuukt fort...vet inte varför men så är det. Tiden brukar ju som bekant gå fortare när man har roligt :-) Veckan va seg och jätte tråkig så jag såg verkligen fram emot helgen så att jag skulle kunna få ha lite roligt!
Fredagen började här hemma med lite dricka för mig, Fia, Madde och Linda...mycket trevligt. Tog oss ner mot Nybron vid tolv taget, där härjade vi på dansgolvet innan det bar av hem till Berra för lite efterfest. Började ta mig hemåt vid fyra taget, va en tråkig väg hem och den blev ju inte bättre av att jag kom hem och skulle in innan jag märkte att jag hade glömt kvar väskan hos Berra så det var bara att vända på klacken och traska tillbaka för att hämta den, väl hemma slocknade jag ganska fort och fick sova till elva iaf...trots att folk ringde och väckte mig hela tiden! Ringde upp Fia för en snabb uppdatering av gårdagen...det var ju som Fia skrev inte hon och jag som stod för minnesluckorna denna gång...haha!! Mycket rolig kväll blev det iaf!

  

     

Lördagen spenderades mest i sängen fram tills att det var dags att göra sig i ordning inför kvällens äventyr. Lite förfest hos mig med några gamla klasskompisar och några till. Det blev jag, Nettan, Sara, Airam, Fia, Tuss och Susie som satt här hemma och snackade gamla minne och massa annat skit. Bestämde oss för att ta oss ner på Nybron även denna kväll...och då gör jag det igen!! Jag måste ju vara en av dom dummaste människorna som vandrar på denna jord...tog taxin iaf och när vi kommer ner på stan inser jag att jag har glömt väskan hemma...fick åka en vända till med taxin och hämta väskan sen blev det Nybron iaf...Spran omkring mest överallt tycker jag men kul hade vi iaf!!

        

     

     

Idag var det jobbet som gällde...faen va jobbit det var...skit trött och lite ont i huvudet också...men jag och Naima hade kul och skrattade typ hela dagen..god mat blev det också!
Ville inte åka hem till röran som blev igår...men fick en glad överaskning när jag kom hem. Mamma och pappa hade varit här och lämnat min nya byrå och spegel, när dom va här och pappa fixade sakerna hade mamma städat och gjort fint i hela lägenheten...så jag kom hem till en nystädad lägenhet och kunde slänga mig i sängen och glo på tv och greja med datorn...mycket skönt!!

image219

Nya byrån och spegeln som väntade på mig när jag kom hem!

Nu ska jag nog bädda ner mig i sängen och se om jag kan sova!

Puss

Nybron/Adam???

Äntligen är helgen här igen, har haft en skit jobbig vecka på jobbet så nu ser jag fram emot att få ha kul! Skulle haft helt ledigt i helgen men måste tyvärr jobba söndag...inte kul...ikväll kommer Fia, Linda och kanske Elena över för lite dricka...sen blir det förmodligen utgång! Fårgan är bara var vi ska...vill ju till Nybron, men nu har dom varit så roliga att dom har gått och höjt åldersgränsen på fredagar till 25!! Onödigt tycker jag! Kommer vi inte in där blir det nog Lotus...är kanske inte jätte dåligt där, ikväll kommer Adam Tensta dit så det kan ju också bli bra! Får väl se, tror iaf att jag får en bra helg i sällskap med massa vänner!

Nu är det dags att jobba dom sista tre timmarna innan det bär av hemåt till vinet!

Puss


Var är du???

Hade ju hoppats att Naima skulle komma och öppna med mig idag...men det gjorde hon inte...hoppas hon kommer snart! Tråkigt att vara här själv och inte ha någon att prata med ju...dags att hämta iPoden kanske??

Hoppas alla får en bra dag!

Dagens äventyr...

Idag känns det fan som att jag har flängt omkring hela dagen...började med att gå upp vid åtta imorse för att skjutsa brorsan till skolan, sen städade jag badrummet hemma, åkte till tandläkaren för att laga tanden (fick beskedet att jag måste göra om det igen fast med porslin istället för plast annars trillar den ut igen), sen blev det lunch med en kompis på TP. Efter det åkte jag och hämta brorsan igen och vi åkte till Willys och handlade...efter det TP igen för lite shopping...några t-shirtar, trosor, strumpos, armband och lite annat smått. Efter det väntade IKEA med Fia, kom att bli en mycket underhållande tripp med mycket skratt...haha!! Du är fan bäst sötnos! Kom väl hem vid tio med bilen fullpackad så vi började bära upp allt...måste ha sett väldigt roligt ut...skjutsade hem Fia och nu ligger jag här...ännu en natt som jag är för pigg för att sova...även fast jag gick upp tidigt...konstigt!!

Bjuder på lite bilder på vad jag köpte...blev lite ju lite andra gjejer också...och den finaste av dom alla är ju självklart bilden på Fia i bilen på väg hem!! Haha!!

     

     

image202

Nej...det här går inte...måste fan se till att sova nu!! Hoppas bara att jag kan!

Puss och godnatt!!

Trött...ont!

Kan inte sova...somnade tidigare sen vaknade jag vid två tiden av att tandjävlen skavde på läppen. Sen försökte jag somna om...men då skärde jag mig på tungan istället...och nu ligger jag här och är trött men kan inte sova! Skönt att få det fixat imorgon!

Nu när jag ligger här tänker jag hela tiden...kom på att jag kanske ska fråga Fia om vi inte ska åka till IKEA imorgon...skulle behöva lite grejer hem...

Jaja...ska väl se om jag kan sova utan att göra mig illa...

Godnatt!

Yes!!

Imorgon får jag gå till tandläkaren och få min tand fixad! Så slipper man kanske gå omkring och se ut som en idiot...haha! Lite roligt på jobbet iaf för det är typ ingen som har kommenterat det...undrar om dom har sett det men inte har vetat vad dom ska säga...hmm....

Har jobbat idag...men imorgon är jag iaf ledig! Ska kanske försöka göra lite nytta...kanske städa lite här hemma, handla lite (nu när jag har pappa och mammas bil är det lika bra att passa på) och en fika med Fia! Får väl se hur det blir med städbiten, men tandläkare och fika blir det iaf! Haha...jag är så dålig!


This is me now...

image195

Skiten har klarat både det ena och det andra i typ två år och så ska den förstås trilla ut när jag borstar tänderna...hoppas jag får en tandläkartid fort!!

Lite trött...

Jobbet igen...är trött! Igår va Fia över på kvällen så det blev lite vin och massa skitsnack i flera timmar, mycket trevligt! Haha...många skratt blev det också...och nya planer!

Helgen har varit väldigt bra...förutom att jag måste jobba idag. Fredagen blev det lite dricka hemma hos mig med Madde, efter ett tag drog vi ner till Nybron...va såå längen sen jag va där! Roligt att vara där! Blev till att vandra hemåt i kylan vid fyra taget och vaknade vid elva av att pappa ringde och väckte mig och sa att vi skulle åka till farmor vid ett. Höll på att göra mig iordning som bäst och va nästan färdig, så skulle jag borsta tänderna...det va då det hände! En bit av min ena framtand trillade ur...jobbigt läge liksom...men vad gör man, ingen tandläkare som jobbar på lördagar. Så det va bara att se glad ut och ge sig av! (För alla som inte vet råkade jag springa in i en dörr på jobbet för typ två år sen...detta gjorde att min tand trillade ut...haha...en mycket lustig historia det där!) Vid ett började kalaset för min lilla farmor som fyllde 90 år (undrar hur hon gör för att leva så länge, jag kommer nog inte bli så gammal iaf!!). Började väl dricka vin vid två taget å dagen...haha!! Sen blev det mer dricka och mat och massa bus med mina små söta kusinbarn! Va lite jobbigt att äta med tanden...kan typ inte stänga munnen för då skär jag mig. Fick i mig lite iaf sen blev det dricka för min del...kände mig lite rolig där ett tag...drack lite vatten och sen blev det bättre. När jag kom hem kom Fia över och vi fortsatte drickandet...blev ingen utgång men vi hade kul iaf!

Imorse vaknade jag och insåg att jag hade försovit mig...klockan va typ 20 minuter inna jag skulle börja jobba...så det va bara att ringa och köra upp pappa och låta han skjutsa mig till jobbet, skönt att slippa gå i det här skitvädret!

Nu ska jag nog göra lite nytta här...måste också fundera ut vad jag ska äta...är ju lite svårt när man inte kan tugga som en vanlig människa!

Hoppas att alla får en bra dag, jag ska väl försöka göra det bästa av situationen här borta...

Puss

Snö...nu??

Gick utanför dörren imorse och insåg att det hade snöat en hel del under natten....kom till bilen och när jag skulle sopa bort all snö märkte jag att pappa inte har nån borste i den...så det blev till att sopa hela bilen med en isskrapa...inte kul!! Varför ska det snöa nu för? Jul och nyår har varit  så nu kan det lika väl bli varmt och sommar *längtar*!

Dags att återgå till jobbet...ha en bra dag!!

image194

My new babies!

image193

Jag älskar dom!!


Har inte min kamera men så fort jag får tillbaka den ska jag se till att ni får ett smakprov av vad som hände på nyårsafton!

Tack till alla fantastiska vänner som gjorde min nyårsafton till en alldeles underbar kväll!

Puss

RSS 2.0