En tom känsla...

...har nyss kommit hem efter att ha skjutsat hem Jessica och Emil och tagit en tur och pratstund på Donken med Fia...i bilen på vägen hem kom Kent ur högtalarna...en tanke slog mig även efter att jag släppt av Fia, en tanke jag har tänkt så många ganger förut men som inte kännts som den gjorde nu. Nu var den verkligen som en klump i magen...imorgon flyttar jag, jag ska lämna lägenheten jag älskar...varför egentligen?? Den som är så fin, den jag har bott i i två år...här har jag skrattat och gråtit, jag har älskat och hatat, haft svinarfester och lugna hemma kvällar...och nu ska den försvinna från mig...mest för att jag är lat och inte orkar gå en kvart för att komma till stan. Det är med en klump i magen av uppgivenhet och sorg som jag nu går omkring här och kollar på min fina lägenhet, mina jätte fina, tomma, älskade lägenhet! Just nu känns det som att jag har gjort ett misstag, varför ska jag flytta för egentligen...kommer förmodligen aldrig i hela mitt liv få tag i en lika fin lägenhet igen, men nu är det för sent och jag kan inte ångra mig. Har dom senaste veckorna mest bara längtat efter att få flytta och komma in i min nya lägenhet men nu vet jag inte längre om jag vill...en slags hat-kärlek infinner sig när jag tänker på den nya...tänk om jag inte trivs i den nya...vad fan gör jag då?? Finns ju inte direkt en ångervecka på lägenheter...jävla skit!! Vad fan har jag gjort?!? Mina vänner som läser detta...jag behöver ert stöd NU, jag kommer böla imorgon när jag inte kommer sova här...

Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen
-Columbus, Kent

♥ ♥ ♥


I have died and gone to heaven...

...var precis min känsla idag när jag hittade en ny skiva på jobbet! Riktigt skönt att slippa alla andra sönderspelade skivor, får väl se hur länge man orkar lyssna på den här innan man är redo att kasta ut den genom fönstret!

Puss

♥ ♥ ♥


My life in a box...

...japp så är det verkligen just nu! I stort sett allt jag äger ligger nerpackat i flyttkartonger. Jag bor i en lägenhet som är så full med saker men ändå är den tom, tycker att jag packar och packar hela tiden men det känns ändå som att inte ett skit händer.
Har kännts lite bättre idag dock, men inte mycket. Mitt liv nu är nerpackat...dom få kläderna jag har kvar framme ligger i en IKEA-kasse, maten för resten av veckan lär bli micromat eftersom att jag har lagt ner alla kökssaker och jag kommer förmodligen hinna få magsår av all stress innan veckan är slut...

Tack och adjö för nu!!

♥ ♥ ♥


Paniiik för i helvete!!!!

Gaahhh!!! Pratade i telefon med mamma nyss...kommer in lite på flytten och så där...hon upplyser mig då att det bara är EN vecka kvar innan jag ska flytta, hur i helvete ska det här gå?!? Trodde seriöst att det var två veckor, hade lite panik redan av att tro att det va så kort tid, men inte då ännu mindre tid fan...nu måste jag packa lite och sen städa lite grann om jag hinner!

♥ ♥ ♥


What to do??

Okej nu är det så här...jag har funderat i flera veckor på den här saken...kan verka vara en liten grej men ändå känns den stor på något vis, och när ni läser det här kommer ni säkert tänka "jaha och det där är vad hon kallar problem?!?". Mitt problem handlar om kläder...skräll...men inte vad som helst för kläder. Jag har en väst som är gjord i fusk päls, mitt bekymmer är om jag ska använda den eller inte? Den är offwhite och praktiskt taget oanvänd, det jobbiga med att använda den är stan jag bor i...här vet nästan alla vilka alla är och man kan bli dömd jävligt lätt, hade det varit en lite större stad hade det inte varit nån tvekan om att jag skulle ha använt den, men just här känns det som att man skulle synas så sjukt mycket och få många dömande ögon efter sig. Även fast det är fusk päls så är det så det är här...men så har jag även funderat mer runt det på sista tiden. Man får ha skinnjackor, skinnväskor, skinnhandskar och skinskor...då är min fråga: är det skillnad på päls och skinn?? Jag vet fan inte om det är det...så vad tycke ni?? Använda eller ej?? och vad är skillnaden mellan skinn och päls??

♥ ♥ ♥


Godmorgon!!

Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig...kännde för en rejäl sovmorgon idag och så blev det också. Vaknade fr ungefär en timme sen och har sedan dess legat i sängen och kollat lite på TV och försökt lista ut vad det är för väder ute...skulle tippa på skitväder...hör vinden vissla och ibland tror man hela huset ska rasa...emellan åt hör man även regn eller snö som slår mot rutan...är inte ens sugen på att gå upp och dra upp persiennerna för att kolla ut. Blir sängen ett tag till och mitt nya favorit program på TV under dagtid...Rachel Ray...haha!! Det är typ det enda som går på TV på dagarna förutom tv-shop...
Sen måste jag ta mig upp, duscha lite och om jag orkar göra något väldigt smärtsamt med mina ben...


♥ ♥ ♥


En busstur och utflyttningsfest...

Förra veckan som gick var helt sjukt seg...längtade till helgen redan på måndagen, så när den efterlängtade helgen väl kom blev den jävligt rolig! Och som vanligt tog den slut alldeles för fort. Fredagen var ju också en historia för sig, så jag tänkte att jag skulle skriva en snabbis om den också. Började med att jag vaknade och insåg att det var skit väder ute...när jag väl ska börja ta mig mot jobbet hittar jag inte mitt paraply (som dock kommer från H&M och ändå inte gör så stor nytta) bestämmer mig ganska så snart när jag har börjat gå mot stan att ta bussen därifrån. Vet inte var linje 19 går så det fick bli ettan istället. Kliver på bussen tillsammans med massa småbarn som har busskort och bara behöver stoppa ner kortet i automaten och sen gå på...själv måste jag betala 21 jävla spänn!! Iaf, ska betala biljetten till chauffören som kollar på mig som att jag är en jävla idiot, han säger då "Vadå vill du betala?", jag svara "Ja det vill jag" hans motkommentar blir då "Tror du att det kommer en kontrollant eller?!?" efter ett tag tar han motvilligt emot mina pengar och jag får min biljett, och så ska man tränga sig genom en packad buss...men hittar en sittplats iaf. Sätter mig ner och sätter iPoden på hög volym för att stänga ute allt annat liv som kan finnas på en buss. Bussen börjar köra och det är precis lika ryckigt att åka buss som jag minns det. Väcks ur mina tankar av en person som försöker fråga mig nåt, kollar opp och inser att det är en BUSSKONTROLANT!! Fan i mig tur att jag fick min biljett iaf, annars hade jag blivit ännu fattigare än vad jag redan är. Väl framme på jobbet går dagen as sakta, för att orka med dom sista kämpiga timmarna var det hög musik som gällde. Blev buss hem också, denna gång var det massa fulla fjortisar som att och skrek och sjöng Idas sommarvisa hela vägen till stan. Underbart att få kliva av och styra mot mor och far för lite mat. Irriterad som jag var klampade jag på och tänker inte så mycket på var jag går, ville bara komma fram fort. Min promenad får ett snabbt stopp när jag håller på att snubbla över en väldigt liten person...haha, blev lite chokad där ett tag! Kom hem till maten iaf och kunde äta och bli på bättre humör. Sen bar det av till Sara för att hälsa på hos Sara i hennes nya lägenhet och förtära lite vin.
Lördagen kom och det vankades utflyttningsfest hemma hos mig. Blev mycket folk, mycket liv och väääldigt sent, men det var roligt iaf! Tills jag vaknade upp dagen efter och såg röran, ingen vacker syn vill jag lova! Ångesten började även smyga sig på när minnet kom tillbaka att jag hade haft påhälsning av grannen nån gång under natten...så föjlden av detta lär nu i dom sista veckorna vara att jag kommer att vara tyst som en mus när jag är hemma, och att smyga i trapphuset har jag lärt mig förut...haha!!

Nu mina vänner vet ni varför jag inte vill åka buss, och om ni ser en idiot smyga runt hörnet hemma hos mig på väg ut, eller möjligtvis kuta ut från gården så vet ni att det är jag som gör desperata försök att inte träffa mina grannar innan flytten!

Tack och hej leverpastej!!

♥ ♥ ♥


Sjukt tråkig dag...

Ledig idag...och sjukt uttråkad har jag varit! Förmodligen för att jag inte har gjort så himla mycket...så vad har jag då tagit mig för idag?? Jo, jag har:
*Sovit till och från fram till två på dagen...undrar hur jag kan sova så mycket egentligen?!?
*Packat tre kartonger (går sakta men säkert framåt på den fronten)
*Lagat mat, helt själv faktiskt!
*Sytt om en gammal jacka (blev lite kortare än tidigare och ett nytt skärp)
*Tagit en åhh så lång promenad till Erbessons och tillbaka (haha...inte så långt men va tvungen att möta upp Emil och fixa lite grejer)
*Kollat igenom ASOS och drömt mig bort för en stund...vill ha!!
*Glot på TV...
*Diskat...

Och ja...det var ju typ allt...inte konstigt att jag har varit uttråkad...hade tänkt att gå och träna men det regnade så sjukt mycket då så jag pallade inte att gå hela vägen bort dit för att sen gå hela vägen hem igen...och nu ska jag fortsätta med mina meningslösa sysslor, sen blir det lite sömn innan det vankas jobb imorrn och förhoppningsvis en fika med Anna och Jessica...annars får det bli mamma som sällskapar imorrn efter jobbet...

♥ ♥ ♥


Snart så...

...är det fradag!!! Äntligen, fan vad jag har längtat. Ser fram emot en fullspäckad helg med massa roligheter!



♥ ♥ ♥


Tack pappa!!

Full rulle hela dagen idag...jobbigt på jobbet dock men det blev bättre när jag fick babbla lite med Maya och sen dra därifrån...då blev det en tur på stan med mor min som hade lite rast...träffade sen pappa och Emil, då blev det en liten tur till Telia och jag fick min nya kärlek med mig hem!! Jag älskar den, och den är sååå fin! Tack pappa, du är den bästa!



♥ ♥ ♥


Snart dags ...

Snart dags för jobb...ingen packning blev det nu på morgonen heller men det får bli senare...

Valet i USA avgjordes i natt också...kollade på Racet till Vita Huset på Femman lite grann innan jag somnade, lite roligt att det är någon som gör nåt av en sån här grej och med Filip och Fredrik blir det nästan alltid bra...visade sig till slut iaf att det var Barack Obama som vann...har inte varit så jätte insatt i det här så hade ingen riktig åsikt om vem jag tyckte skulle vinna...men det blev ju iaf USAs första svarta president...

♥ ♥ ♥


Är lite duktig...

Har kommit en liten bit på vägen med packningen nu...känner mig till och med lite duktig! Packade lite idag innan jag gick till jobbet och efter jobbet kom pappa med lite fler flyttkartonger så jag kan packa mera nu...men vet inte om jag gör nåt ikväll...kanske blir imorrn efter jobbet om jag hinner...min telefon har blivit konstig och så imorrn efter jobbet ska jag och min söta pappa åka och köpa en ny till mig och sen blir det träning med Fia...efter det ska jag åka och panta flaskor och handla mat med lilla Madde så det blir en ganska fullspäckad dag...kanske hinner lite på morgonen eftersom att jag får åka med Therese ut till TP...jaja få se hur det blir...
Hinner med att träffa en hel del vänner imorrn iaf och det är ju alltid roligt!


♥ ♥ ♥


Hjälp...

Snart är det verkligen dags...flyttar om typ 25 dagar. Har inte börjat med någonting än typ...vet för fan inte ens adressen till var jag ska flytta...haha det här kommer gå skit bra!! Måste nog börja ta reda på lite saker nu innan det är dags för flyttning, tiden går jävligt fort, hinner fan inte med i svängarna. Även fast jag har flyttat två gånger så vet jag inte vad det är man borde göra...och hur som helst så kan det ju va bra att ha en adress om man ska ändra saker...måste prata med mamma och pappa...
Nu ska jag iaf försöka börja packa så jag får lite nytta gjort när man är ledig...



♥ ♥ ♥


RSS 2.0