2007 i bilder!

En bild säger ju mer än tusen ord...så här är lite bilder från 2007!

        

        

        

        

     

        

        

        

        

        

        

        

        

        

        

        

        

        

        

        

        

     

Hoppas att alla får en underbar nyårsafton, det ska iaf jag ha! Nu bär det av mot systemet med Fia, sen hem för att fixa iordning sig och sen börjar partyt hos Linda. Hoppas på en grymt rolig kväll!

GOTT NYTT ÅR MIN VÄNNER!
Tack för ett bra 2007!! Ses i 2008 och hoppas att det blir det bästa året någonsin!

Puss

Snart är det dags...

Ett år går fort...känns som att det har flugit förbi och att jag inte har gjort speciellt mycket. Även om det har hänt mycket i mitt liv så känns det ändå inte som så mycket. Om några dagar är det nyårsafton med party hemma hos Linda med massa söta vänner!

Nu blir det födelsedagsfest hos Fias Patrick!

Ses!

Juldagen!

Här är julgranen, lite dålig bild men den är fin iaf!
image103

Idag är det juldagen...har jobbat några timmar, gick ganska fort och jag blev jätte glad när jag fick vara ledig imorgon iaf! Ska bli så skönt!
Snart kommer Fia över och kanske några fler så blir det väl party och utgång kan jag tro...är ju ändå juldagen;-)

Hoppas alla får en roligt kväll!

Puss

God Jul!!

Hoppas alla får en underbar julafton med mycket mys! Och att tomten kanske tittar förbi med lite roliga klappar!

Skulle egentligen haft en bild på min julgran här men hittar inte sladden så det får bli imorgon istället! Då är det juldagen och utgång som väntar, ska bli roligt!

Puss

Like A Boy


Alla cyklisters otursdag???

Sitter här i min säng och kollar på TV...tror att jag ska sova snart är jätte trött. Har jobbaat hela dagen idag och det va inte så roligt...men vägen till jobbet imorse var lite underhållande faktiskt. Hann väl gå en tredjedel innan det började, då såg jag en cyklist som cyklade över vägen och helt plötsligt hoppar kjedjan av och hon måste hoppa av cykeln och fixa det...gick i några minuter till och då såg jag en till cyklist som kedjan hade hoppat av på...tänkte inte på det så värst mycket utan fortsatte att gå. Efter ett tag kommer en till cyklist, som får punka på cykeln...nu börjar jag tänka på att det va tur att jag inte tog cykeln...nästan framme på jobbet ser jag en tredje person som kedjan hoppar av för. Då tänker jag att det måste ju verkligen vara alla cyklisters otursdag idag, av fem cyklister som jag möter på vägen till jobber får fyra stycken nåt fel på sin cykel...hmm...konstigt!

image102

Nu ska jag nog ta och sova...om jag ska orka upp och jobba imorgon också...sen är jag ledig på onsdag och torsdag så då ska jag klippa mig, få ansiktsbehandling och fixa ögonbrynen.

Puss


Everything I Am




Santa Lucia!



Hoppas alla får en bra Lucia dag, själv ska jag ner på stan och träffa Fia för lite julklappsshopping, fika och kanske hittar man nåt till helgen också!

Puss

Till dig Ängel!



Grattis på födelsedagen söt! Hoppas du har haft en bra dag!

Puss

Mörker....

Imorse när jag gick till jobbet blev jag så förvånad när jag gick utanför dörren...det va jättemörkt! Va tvungen att kolla på klocka flera gånger för att försäkra mig om att jag inte hade gått hemifrån en timme för tidigt, men så var det inte. Så nu får jag väl vänja mig vid promenader i mörker varje morgon...inte kul när det är så mörkt ute!

Hoppas på att jag får sluta snart iaf...skulle ha varit ledig men chefen blev sjuk så jag fick jobba istället för han.

Ikväll blir det nog kalas för Fia, om jag kommer från jobbet!

Puss

Så trött...

Är fortfarande förkyld...börjar dock bli lite bättre men är inte riktigt bra än. Hoppas det försvinner snart...är ju så jobbigt att vara så här. Är bara trött och seg hela tiden ju...

Helgen har iaf varit lugn...i fredags jobbade jag till typ fyra (gick hem tidigare för jag vart så sjuk) sen sova jag typ restena vkvällen, jobbade i lördags till två sen vila igen innan jag skjutsade mig kära bror till en kompis som hade fest i Sundbyholm. Vid två tiden blev det ytterligare en tur ut till Sundbyholm för att hämta honom och några fler och så blev det avlämning både här och där av fulla människor...haha...roligt att se hur man beter sig när man druckit! Idag har jag jobbat efter det åkte jag hem till mamma och pappa ett tag och fick sen skjuts av Sara hem för det regande så mycket, tack så mycket!!

Nu ligger jag i sängen , på mitt mycket speciella sätt som jag visade Sara när hon var här ett litet tag efter att hon skjutsat mig...haha...det ser nog roligt ut.

Har ju föresten glömt att tända det andra ljuset i adventsljusstaken idag...får väl bli imorgon om jag orkar!

Jaja, nu är jag så trött och ska sova! Har iaf sovmorgon imorgon det blir skönt!

Puss

Varför???

Jävla skit...jag har blivit jätteförkyld...igen! Tycker inte alls att det va länge sen jag hostade, snörvlade och hade ont i halsen, men nu är det här igen...sååå jobbigt.
Blir jobb imorgon iaf, får väl hoppas att jag orkar med hela dagen annars får vi se hur det går.

Nu ska jag sussa!

Puss

Kan inte sova...

Varför kan man aldrig sova när man är trött och vill sova...hmm...konstigt...blir väl till att glo lite på tv tills jag blir ännu tröttare.

Glömde ju föresten att lägga in en bild förut. Fick ju tända det första adventsljuset i söndags kväll...fick även sällskap av C och bror till maten, roligt att inte äta själv för en gångs skull.

image101


Flytande föda och shopping...

Jaha...skulle ju försöka hinna med en uppdatering från helgen också. Fredagen blev lugn...hemma med bror och kollade på film och satte upp lite stjärnor i fönstret. Lördagen blev värre. Förra helgen bestämde ju jag och Elena att vi skulle ha glöggfest och så blev det. Öppnade glöggen vid halv åtta taget men insåg efter ett tag att det skulle bli jobbigt att bli full på det så vi gick över till spriten istället, och om jag får säga det själv så tycker jag att vårat uppdrag lyckades. Blev en mycket rolig kväll med mycket roligt folk, speciellt roligt att Nettan kom! Senare blev det en sväng till Lotus för att dansa bort lite kalorier, även det mycket kul!

     

  

1. Nybakade lussebullar. 2. Flytande föda?? Haha! 3. En mycket god drink med tillhörande djurpark.
4. N & C. 5. Fia & Elena ser ut att ha ett mycket seriuos talk.

Eftersom att jag va ledig idag så beslöt jag mig efter ett par timmar i sängen att pallra mig ner på stan för en fika med bror...blev även lite shopping på stan och seanre även på TP. Alltid roligt att handla nytt!

  

  

Blev ett par jeans från SWE, skor från Fred Perry och jacka från Peak. Måste ju bara tilläga att jag har letat efter skor och jacka länge nu så det va skönt att hitta nåt som jag gillade.
Efter shopping turen blev det tacos med Linda och Johan, mycket gott!

Nu är jag trött...ska sova annars orkar jag inte jobba imorgon!

Puss

Det är slut...



Idag släpptes biljetterna till Kent i Sporthallen...ringde som en idiot i typ 20 minuter innan jag äntligen kom fram...då fick jag sitta i telefonkö i 45 minuter för att sen få reda på att alla biljetterna är slut...fan! Får väl se vad man kan hitta på blocket, skulle va kul att se dom igen.

Äntligen!!

Mitt internet funkar igen...efter en lååång helg! Är verkligen beroende av datorn...men märker det inte förs man står utan det. Men nu är det tillbaka så nu blir det nog några timmar framför dumburken innan jag beslutar mig för om jag ska göra nåt idag eller bara vara hemma och slöa.

Uppdatering från helgen kommer senare idag....

Puss

Fackeltåg???

Idag har jag jobbat hela dagen...lite jobbigt för jag har varit på as dåligt humör och varit trött...bestämde mig för att ta en lugn fredag, har inte hänt på länge...så efter jobbet gick jag hem till mamma, pappa och bror och käkade...sen åkte jag och Emil hem till för att kolla på film och sätta upp stjärnor...inte helt lyckat eftersom att jag insåg att jag hade tappat bort alla lampsladdar så nu hänger det bara tomma stjärnor i fönstret men det ska jag fixa imorgon efter en tur till Västerås.

Brukar ju gå till jobbet varje dag, börjar vänja mig nu och tycka att det är ganska skönt på morgonen men imorse var det pest att gå...dels för att jag va trött och så hade jag ett jävla humör...vägen till jobbet blev lång men när jag har ungefär 300 meter kvar ser jag typ 200 ungar komma gående på andra sidan vägen med facklor och grejer...börjar fundera på vad dom ska göra. När jag gått ytterligar några steg ser jag att dom ska över gatan till min sida och jag förstår i samma ögonblick att även om jag går fortare eller saktar ner kommer jag att hamna mitt i allt...så efter ungefär en 25 minuters promenad befinner jag mig mitt i ett fackeltåg med massa små barn...som ska åt samma håll som jag så det får lov att bli fackeltåg sista biten till jobbet...haha!! Va lite roligt för jag började tänka tillbaka på när jag va yngre och gick i skolan när man på avslutningarna hade fackel tåg och så...nu var det ju så att alla barnen som gick där går i skolan precis brevid jobbet så dom vet vem jag är och alla måste börja skrika mitt namn och jag vaknar ganska fort upp ur min lilla nostalgi tripp.

Imorgon blir det glöggfest som sagt och jag hoppas det blir roligt!


RSS 2.0