Åhh...

...kan inte sova...och så snöar det ute...när fan blev det vinter?!?

♥ ♥ ♥


Allt e så snurrigt jag lovar å svär...



FAN luckorna kommer ibland
Lika snabbt som att jag glömmer ett namn
Tanken försvinner och drömmen blev sann

Ristade vägen hem på mina ben
för blinkar jag ute då blir det problem
va skulle jag säga vad var det för fel

Å tänk va jag blinkar fan under en månad
Va va det du hette, sekunder försvann
Jag kom ihåg att jag bara glömde ditt namn
Jag lider visst av lite sömnbrist
Kalla mig för mister guldfisk
Ingen kan toppa det minne jag har
Allt blåser bort trotts att vinden e svag
Hjärnan e tom jag minns inget idag

Du kan se mig glida ut på klubben ganska packad
kommer du ihåg mig mannen klart man måste tacka
Fronda (läs: Ida) heter jag, jag lever i min lilla glasskål

Guldfiskballaden, Fronda


Japp, precis så är det...glömmer så fort jag blinkar typ...
Några exempel på vad jag brukar glömma:
Mitt personnummer
Namn på personer
Mitt telefonnummer
Att svara på SMS
När jag ska jobba
Att jag ska träffa nån 
Även andra saker som jag säkert har glömt just nu...haha...

Ha en bra dag!
Puss/Ida "aka" Guldfisken

♥ ♥ ♥


Äntligen!!

Grejen på min kind håller på att försvinna...vad det nu är, men imorse när jag vaknade såg jag den inte längre i ögonvrån...haha...hoppas bara att den försvinner helt nu...

♥ ♥ ♥


Ja...



En bild säger mer än tusen ord?? Nu börjar den långa väntan på helgen som ska komma, då blir det partaj med mina sötnosar Nettan och Sara...ska bli riktigt roligt!

♥ ♥ ♥

Trillat dit igen?!?

Jag har gjort det igen...shoppat! Dock inte dyrt denna gången heller...blev ett par lacktights på jobbet idag, typ ett halvår senare än alla andra men nu har jag äntligen bestämmt mig för att jag gillar dom...så idag slog jag till...



Så nu är frågan har jag trillat dit igen? Kommer jag börja shoppa lika mycket som förut...får hoppas att så inte är fallet, känner dock att jag inte behöver så mycket onödigt som jag handlade förut...allt jag handlar nu är ju livsnödvändigt...haha!! Är även grymt sugen på en väst i fuskpäls...hittar jag en billig blir det nog en sån också...haha, jag börjar redan nu planera vad jag ska handla nästa gång...inte bra Ida, inte bra!

Nu måste jag nog se till att få lite skönhetssömn om jag kanske får lov att jobba likadant imorrn som jag har gjort idag. Börjar på stan i några timmar, sedan har jag hela 30 minuter på mig att ta mig en halvmil ut till Tuna och jobba resten av dagen där...börjar för övrigt bli riktigt kallt ute nu när jag går vart jag än ska...men vad gör man, en bil är dyrt och åka buss vet jag knappt hur man gör längre, skulle nog inte ta bussen heller föresten...haha!!

Godnatt, sov gott och dröm sött!

♥ ♥ ♥


I like it...



Britneys nya låt Womanizer...grymt bra låt och ännu en listetta från Britney som är på väg uppåt igen. Tyvärr går det sämre för lillayster Spears som har blivit gravid igen...följer syrrans fotspår kanske?!?

♥ ♥ ♥


Vill ha...

Är grymt sugen på de här smyckena, alla från Frozza!


Creoler med döskallar som är klädda med Swarovski-kristaller.


Lyckoarmband med de 12 djuren från den kinesiska-zodiaken.
 Enligt den österländska filosofin symboliserar de lycka, god hälsa och rikedom.

Armband med stora blanka kulor, finns i fler färger.

Glöm inte att använda rabattkoden 0161 när du shoppar loss på Frozza, då får du 10% rabatt!


Får se om det blir något inköp denna månad då jag för tillfället försöker att inte handla så mycket eftersom att jag har en hel massa saker här hemma. Dessutom har jag redan handlat lite den här veckan:



T-shirt från Spirit.


Tröja från Gina Tricot.

Blev även lite hårsnoddar och underkläder från H&M.


Nu ska jag försöka ta mig i kragen och börja packa lite saker, borde ju börja nu eftersom att jag kan flytta i princip när som helst...men det blir säkert bra!! Haha...

♥ ♥ ♥


Alla dessa "borden"...

Jag undrar egentligen vad man ska göra med sitt liv?? Det finns så mycket saker man borde göra...men alla krav gör att jag inte vill göra annat än det jag göra nu. Bara glida omkring och göra det som jag känner för, ha roligt med kompisar, jobba några dagar i veckan, slappa och festa på helgerna. Ju mer jag tänker på vad man borde göra ju mer vill jag bara skita i allt. Jag ser mina vänner som börjar plugga, skaffar bra jobb, gifter sig och till och med skaffar barn. Många av dom inte ens lika gamla som jag. Istället är jag den som gör allt på impuls, får jag för mig nåt gör jag med största sannolikhet det. Säger upp mig från jobb utan en enda tanke på vad jag ska göra istället (endast för att jag tröttnar och tycker det är tråkigt), jag har inte ägnat en tanke på vad man skulle kunna tänkas plugga till och barn ska vi inte ens tala om.
Egentligen borde jag skaffa ett bättre jobb, jag borde plugga vidare, festa mindre, spara mer pengar och jag borde inte shoppa så mycket som jag göra (fast det har jag blivit bättre på faktiskt).
Det största "bordet" av alla och som egentligen innefattar allt ovanstående är väl ändå att komma på vad jag vill göra med mitt liv. Det största problemet är dock jag själv...
Jag vill inte, jag orkar inte och jag tycker det är för jävla tråkigt!!! Ingen som känner som jag?!?

♥ ♥ ♥


Aaa det är Yvonnes bil...

Har haft en riktigt skön helg! Fredagen blev en repris av förra, alltså lugn med lite mat hemma hos mamma och pappa och sen åkte jag hem och sov. Lördagen startade tidigt med uppgång redan klockan åtta på morgonen. Uppsamlig av pappa, Emil, Patrick och Berra sen begav vi oss till Turistbyrån för att köpa biljetter till AC/DC, skulle haft ståplatsbiljetter var det tänkt men dom tog slut efter en minut ungefär så det gick fort, hade tur som fick biljetter överhuvudtaget. Men det ordnade sig så den 20 februari blir det Globen och AC/DC.
Sen bar det av mot Råsunda och VM-kval matchen mellan Sverige - Portugal, roligt att göra nåt som man i vanliga fall inte brukar göra. När vi kom hem till mitt gamla trygga Eskilstuna igen begav vi oss mot Raw. Riktigt kul där med faktiskt, bra musik och ganska mycket folk också.



Natonalsången



Nu blir det lite tv innan jag ska sova, och imorgon är det en ny vecka och fem dagar kvar till helg...haha!!

♥ ♥ ♥




Vilken helg...

Så har ännu en helg passerat och det är måndag igen...
Kan lugnt säga att det har varit en ovanlig helg. Det hela började med att jag var hemma och tog det lugnt i fredags, vilket inte har hänt på flera månader än jag kan minnas. I lördags däremot var man ju tvungen att ta igen det man missat på fredagen. Hade fest hos mor och far, men temat maskerad. Riktigt kul att se alla som hade engagerat sig och klät ut sig till massa roliga saker. Hittar tyvärr inte laddaren till min kamer och batteriet är slut så innan dess får ni hålla till godo med bilderna jag snott av Linn.



Brorsan och jag eller om man hellre vill det "Blottaren och Prinsessan".

     

En Prinsessa och bordelmamma...
Blottaren...
Katten Emma...

     

Söming???
Och så var det det där med namn igen...ghaa...kommer inte ihåg :S
Ellen...

     

Tessan och Richard...
Linn...också hon bordellmamma...
Namn igen...haha!!

Blev ett jävla partaj. Dagen efter märkte jag också att jag varit ute på något äventyr...kan ju nästa tro att jag har varit ute och slagits eller nåt...mina händer är helt förstörda, skärsår överallt och så har jag ont i knogarna som bara den...även ena käken är lite öm...jag undrar vad som har hänt...och är det någon där ute som har svaret på min gåta snälla låt mig få veta...haha!!



Det blev en jävla fest med massa roliga människor, men det var en sak jag saknade...min söta Fia, hade varit ännu roligare om du varit där!

Har även efter denna helg konstaterat att det spelar ingen roll hur lång tid jag har på mig att göra mig klar. I lördags tänkte jag att jag skulle vara klar i god tid och gick därför upp klockan åtta på morgonen. Om man ska få besök sju på kvällen borde ju det räcka kan man tänka. Men inte då, var väl klar vid halv nio på kvällen iaf. Vet fan inte vad jag gör som gör att jag ALLTID blir så sen...haha!! Så efter 22 år är det konstaterat: jag är född till att vara sen! Så mina vänner räkna inte med att jag ska lära mig att bli bättre på att hålla tider!

♥ ♥ ♥



Bergodalbana...

...fy fan vilket jävla skit humör!! Vet fan inte va det är med mig. Ena stunden är jag glad och tänker på allt kul som händer, nästan kan jag ta mig fan börja tjura för jag blir så arg för att datorn är seg, för att sekunden senare bara vilja lägga täcket över huvudet och sova, men egentligen borde jag gå till stan och fixa lite saker...

Dags att ta tag i sig själv nu, här kan jag iaf inte ligga hela dagen! Känner jag mig själv rätt kommer jag dra ner på stan och sen gå till mor min och hänga där i några timmar tills jag pallar att gå hem igen...

Ser fram emot träningen ikväll, då ska vi bli av med all vår ilska Fia...haha!!

♥ ♥ ♥


RSS 2.0