Lucia

Går som vanligt upp galet tidigt när det är luciamorgon, myser i soffan under täcket och kollar på luciatåg på TV.


Maaat

Nu blir det mums :)


Mysmorgon

När man är nere behöver man muntras upp, gör ett försök med god frukost och film i soffan under en filt :)


Neråt...

Snart ska jag åka in till skolan och skriva tentan i Externredovisning, vill verkligen inte göra det. Tänkte igår att jag skulle skita i det, bara för att slippa se ett IG och bara ta ett streck istället...men nu är jag vaken och uppe så det är väl bara att pallra sig dit och göra skiten.


Känner att jag är så jävla trött på att det inte går bra nu, och när det inte går bra så har jag en tendens att skita i allt och inte göra nåt för att göra det bättre. Jag förtränger allt som inte funkar bara för att jag inte ska behöva tänka på det och må dåligt av det...resultatet av detta är att jag i slutändan för det mesta mår ännu sämre. Och så går cirkeln runt i en nedåtgående spiral, just nu är jag på väg ner och hoppas för allt i hela världen att det snart vänder.


Jag vill bara göra massa roliga saker och skita i allt tråkigt...

Kräkas...

...är allt jag vill göra just nu.


Sjukt mycket i skolan och dessutom verkar allt gå åt helvete för mig också. Omtentan i lördags gick pissdåligt och så fick jag reda på att det blev ett U på Marknadsföringstentan härom dagen också. Det dumma är att jag tycker det är kul, men det är sååå svårt, Känns inte lättare heller när det går dåligt...pressen på mig själv är inte bra. Halsbrännan från helvetet är tillbaka och jag kan inte fokusera. Får jag U på tentan på fredag vet jag inte vad jag gör. Megastor skillnad på Pedagogen och Handels kan jag lova, första året var ett bananskal i jämförelse med det här.


Nu ska jag ta min onda mage, mina äckliga sura uppstötningar och min vidriga halsbränna och gå och sova...imorgon är dagen då jag ska få in allt jag behöver för tentan i min redan rätt fulla och för tillfället, upptagna med annat, hjärna.

RSS 2.0