Last day

Igår gjorde jag sista dagen på Crown, kändes tråkigt att lämna mitt lilla skåp tomt och gå därifrån. Har varit en rolig tid med lite praktik. Sen blev det mys och glass i Kungsparken med lilla Sara. Jag ville ha en Piggelin, men det fanns inte! Skandal om ni frågar mig...fick bli den enda isglassen dom hade istället. Helt okej det med, meeen inte riktigt vad jag ville ha.

Nu blir det träning med frugan, projekt gå ner 100 kg till Valborg börjar på allvar på måndag :P


Premiärpaj

Lagade paj till min fru idag, första gången i mitt liv som jag gjort matpaj. Konstigt egentligen eftersom att paj är så gott...och den blev god också, detta ska göras igen :)


Soppa <3

Igår var det ju lyxmåndag med god mat hemma hos Stina och Robin, idag fick jag gott lov att laga min mat själv. Inte helt illa idag heller faktiskt, blev spenatsoppa med ägghalvor. Som vanligt när man äter just spenatsoppa ser det ut som att man har en halvgräsmatta i käften, men lite tandborstning och tandtrådande rådde bot på detta.

Nu är klockan mycket och det är dags att sova, och ja, jag går och lägger mig klockan nio. Ska jag orka upp klockan fem är det ett måste för en tjej som måste ha 8 timmars sömn varje natt för att fungera...


Lovely

Sitter i Brunnsparken och dricker kaffe i solen i väntan på att lilla Stina ska sluta, lyxmåndag idag då jag blir bjuden på middag hemma hos henne :)


Tåg 11an?!

På vägen hem från Sara igår vid halv tolv taget åker såklart massa fulla människor med vagnen, självklart ska nån börja prata med...en kort och lustig konversation blev det:
Jag sitter på vagnen när jag hör massa nissar gå på bakom mig, hade musik i öronen, men som dom flesta nog vet pratar man inte jättetyst så jag hör att en av dom säger att han ska prata med mig. Kollar ut genom fönster och ser i ögonvrån att han står bredvid mig och säger nåt, låtsas att jag inte ser men då sticker han fram handen framför mig och jag måste ju kolla på han...

Jag: "Hej."

Han: Presenterar sig med ett namn jag inte brydde mig speciellt mycket att komma ihåg...

Jag: "Ida"

Han: "Brukar du åka tåg 11an ofta?"

Jag: "Ehh, det här är en spårvagn och det är 8an..."

Han: Ser ut som ett frågetecken.

Hans kompis: "Han kommer från Stockholm, han fattar ingenting här!"

Jag: "Hmm, okej..."

Sen sätter jag i lurarna i öronen igen och tänker för mig själv att jag var duktig som är nykter.Idag har förövrigt varit en mycket bra dag, tog en sväng till IKEA med fina brudar och shoppade lite grann. Mycket mys och lite småsaker hem, även en påskpresent till min älskade bebis som förmodligen kommer hit i påsk med fina familjen :)


Underbara söndag

Jag gillar söndagar. Speciellt om man får börja dom med god frukost, underbart väder och dessutom ska få äran att hänga med fin fina vänner <3


Lördagkväll hos frugan

Tar nya hundkassen och far till Sara för lördagsmys med god mat och melodifestivalen. Är väl inget mega fan av just melodifestivalen, men har man inget annat för sig kan man lika väl kolla, så kanske jag fattar vad folk pratar om sen... I fina kassen ligger även en hallonsoda och en glad flugsmälla :)


Mysfrukost

För det är man värd efter en tenta :)


Pluggnarkolepsi & god tröst

Tentan imorgon lär gå käpp rätt åt helvete!! Misstänker att jag lider av en mystisk sjukdom som jag själv har döpt till pluggnarkolepsi, att somna helt utan förvarning med boken över ansiktet när man pluggar är symptomen. Kanske ska jag bli doktor och uppfinna nya sjukdomar?! Det är jag nog bra på.

Tröstar mig nu med god mat, dricka och tända ljus. Det får gå som det går imorgon helt enkelt, måste dock ta tag i mig själv på allvar inom en väldigt snar framtid om jag vill ha pengar från CSN i höst...förutsatt att jag kommer på vad jag ska plugga och även kommer in.


Det är inte lätt när det är svårt

Trött tjej efter praktiken bjöd förmodligen på dagens asgarv på vagnen... Satt och läste ekonomistyrning och va helt avslappnad på vägen hem, helt plötsligt börjar jag dregla! Att försöka hålla låg profil när man har rosa hår och dessutom sitter och dreglar är fan inte lätt. Mycket normal tjej?! Fast jag har väl aldrig riktigt sett mig som normal heller.

Nu ska jag fortsätta plugga, kanske dregla lite till :P


Google och hybris

Jag läser Metro varje dag, som kanske har märkts extra mycket sista dagarna här :P Förra veckan såg jag även att Google vill registrera allt man söker på...kanske inte så farligt egentligen, men om man heter Ida så kan det bli en mycket märklig lista. Senaste dagarnas sökningar har varit: USA, Kina, Ida Ikonen, undervattenshundar... Och det är ändå rätt normala saker om man jämför vad jag brukar söka på t.ex. hur parar sig sniglar, var kommer snor från, där det finns eld är det ett hem. Man kan lära sig mycket på Google, speciellt innan man har tenta...

Och för er som undrar så lider jag nog av lite hybris och brukar googla på mig själv, förmodligen är jag inte en fullkomligt normal tjej...


Ny glass

Våren är typ här och som vanligt brukar tidningarna prova dom nya glassmakerna. Såg i veckan att det ska komma en som heter Calippo Shots som tydligen ska likna Solero Shots, dom är det jordgubbs- och citronsmak på den. Hoppas den smakar lika gott som Soleron gjorde, då blir jag glad :)

I övrigt fanns det inte så mycket annat som intresserade mig, förmodligen för att jag inte tål laktos och typ all glass innehåller det...

Mycket intressant inlägg så här på kvällen, eller? :P


Smart tjej?!

Pappa ringde för ett tag sen, så här lät det:


Pappa: "Var ligger Frölunda torg?"

Jag: "Ehh, Frölunda..."


Som om han inte kunde lista ut det själv, antar att han förmodligen var ute efter ett aningen bättre svar. Men å andra sidan, vad hade han förväntat sig att få för svar av mig?!


Ny smak och städning

Lördag idag och lördag i Hammarkullen betyder städdag! Har precis ätit en mumsig frukost så nu är det bara att sätta igång. Har förresten kommit en ny smak på laktosfri yoghurt, det är en sak man blir glad av, brukar bara finnas tre smaker annars.

Har fortfarande inte lagt upp bilden på den finaste presenten, men det kommer förhoppningsvis under dagen. Nu: hög musik och städning, utan att va ironisk är det faktiskt en mycket bra lördagsförmiddagsunderhållning. Om man heter Ida och älskar att städa <3


RSS 2.0