Efter träningen mat...

Avokado, tomat och tonfisk, mumsigt. Mycket trevligt att träna med Carro och Marielle, sen att det inte var det bästa passet jag varit på kan ju diskuteras...


Gav upp innan jag ens började försöka...

Ligger i soffan och studerar hålet i taket istället för ekonomistyrning. Har helt gett upp hoppet om att ens försöka klara denna tenta, hoppas som fan på att jag fixar omtentan i marknadsföringen som va i lördags. Gör jag det men inte fixar den imorgon är jag fortfarande jävligt nöjd. Och ja, jag vet man kan göra ett försök att fixa det iallafall, men ibland orkar man bara inte. Just nu är en sån period och jag har insett att även om jag skulle försöka tror jag inte att jag skulle klara det med tanke på vad som krävs för ett G...

Så mycket tankar som snurrar i huvudet om allt annat i livet också nu, svårt att fokusera på saker då...snart ska jag ta tag i mitt liv igen och reda ut vad jag ska göra med det och hur jag ska göra det.


Dämpar tentaångesten

Eller försöker iallafall göra det med mat, vin och fint sällskap av Mikaela :)


Äta bör man annars dör man...

...äter gör man ändå dör man. Planen är dock inte att göra det inom en snar framtid, därför serveras ikväll sesamnuggets, pasta, tomatsås och stekta grönsaker.


.

Jag har bloggat dåligt. Jag har dessutom panik över allt som händer/inte händer, stänger av känslorna och försöker att inte tänka på ett tag. Vi hörs.


RSS 2.0