Typiskt...

...nu har jag fixat gamla datorn men tänkte ju att jag skulle formatera om den eftersom att reparationsnissarna inte gjorde det...men det funkar ju inte!!! Det står nåt om att det är något program som körs...åhh...så jag blev arg och satte på den bärbara datorn igen, men inte fan blev det bättre då! Tangentbordet är stört, det blir ju helt fel bokstäver på massa ställen...det går verkligen inte som jag vill, nu måste jag skriva med hjälp av musen och det här:

Det går saaakta!!!

Om jag skulle skriva samma sak med tangentbordet som jag skrivit här uppe skulle det se ut så här:

,,,n4 har 1ag f5xat ga03a dat6rn 0en tän2te 14 att 1ag s2433e f6r0atera 60 den efters60 att re-arat56nsn5ssarna 5nte g16rde det,,,0en det f4n2ar 14 5nte!!! Det står nåt 60 att det är någ6t -r6gra0 s60 2+rs,,,åhh,,,så 1ag b3ev arg 6ch satte -å den bärbara dat6rn 5gen, 0en 5nte fan b3ev det bättre då! Tangentb6rdet är st+rt, det b35r 14 he3t fe3 b62stäver -å 0assa stä33en,,,det går ver235gen 5nte s60 1ag v533, n4 0åste 1ag s2r5va 0ed h1ä3-a av 04sen 6ch det här

Nu skiter jag i det här...jag får ta min dator och formatera om den nån annan gång...

Uttråkad...

Ledig idag...igen...inte ovanligt men men...

Ska nog koppla in min dator nu, har ju fått tillbaka den efter att jag lämnade in den hoppas den fungerar som det ska nu. Måste ju se till att fixa lite musik och så också, det lär nog vara borta allt...men men då har jag något att göra eftersom att jag är såå sjukt uttråkad...

Förra veckan beställde jag lite saker från Frozza också...inte mycket eftersom att man måste tänka lite på ekonomin ibland...haha...blev iaf ett halsband, ett par pärlörhängen och nagellack från Sally Hansen, som för övrigt fungerar super bra. Mina naglar brukar alltid gå av och skia sig men det här funkade jättebra, så det får jag lov att fortsätta med!
Japp...

Nyss hemkommen från en åhh så fin middag med Madde på Statoil...gott med korv och mos! Smakade riktigt bra och var ju trevligt att sitta där och käka, någon gång ska ju vara den första liksom, det roliga är ju att vi tog bilen även fast det ligger typ 200 meter härifrån...me va fan, vi visste ju inte var vi skulle och bestämde oss till sist för att vi var sugna på rostad lök, var kan man annars få det än Statoil liksom?!?

Var ju även på jobbet en sväng idag och talade om att jag hade fått ett nytt jobb och att jag skulle jobba där isället, men tror fan inte att han fattade att jag menade allvar med att sluta...så får väl se vad som händer imorgon när jag ska jobba igen, för första gången på typ över en vecka...en sak är iaf klar och det är att jag inte blir kvar där länge till, isåfall ska det till drastiska ändringar och högre lön vilket jag starkt tvivlar på.

Är så sjuuukt sugen på att dra till Borlänge och Peace & Love nu i helgen, lite sent påkommet med tanke på att vi måste åka på torsdag, men fan vad kul det skulle vara. Får jag vara ledig från jobbet så drar jag lätt dit och tar med mig Madde! Vill ju så jävla gärna men biljetten är inte billig...men det skulle faktiskt vara värt det...måste kolla imorgon om jag är ledig och isåfall ses vi i Borlänge på torsdag!

Sängen kallar nu om jag ska palla vakna imorgon och gå till jobbet klockan åtta...va fan länge sen nu...

Godnatt på er!

Är det idag det händer??

Snart ska jag ta mig till jobbet och se vad det var min chef ville mig, var tydlign viktigt att jag kom dit eftersom att det inte gick att säga i telefonen...förmodligen vet jag redan vad det är han vill men är väl lika bra att ta sig dit, och eftersom att jag ska säga upp mig kan det ju bli ett tillfälle idag, jaja får väl se vad som händer, i vilket fall så börjar min semester där om en vecka så jag behöver ju inte vara där överdrivet mycket.. Synd bara att jag börjar på mitt andra jobb så fort det är möjligt, blir ine mycket till semester i år men det får jag väl leva med, ännu ett år...

Problem...

Sitter här och glor på tvoch ska måla naglarna...men vad ska jag ha för färg?? Beslutsångest fan...hmm...ska jag ta grönt, rosa, vitt eller kanske orange? Eller nån annan färg för den delen...åhhh...jag htar sånt här! Dagens i-lands probelm...haha!!

Kolla in Frozzas hemsida föresten...lite REA nu...ska nog beställa ett halsband och nagellack från Sally Hansen. Glöm inte rabattkoden 0161 för att få 10% rabatt!

Midsommar på Öland 2008

Så var man hemma igen efter en mycket trevlig midsommar på Öland med massor av vänner och roliga människor! Har haft det sjukt kul, tack alla n som gjorde det till en midsommar att minnas och längta tillbaka till, ett leende kommer till mina läppar när jag tänker på det!
Tänkte att jag kan ju försöka beskriva hur kul det var, tror nog att det blir lättast med bilder och några små kommetarer, så håll till godo:

     
Jag, Emil och Jessica packade in oss i en bil som var så full att inte mycket mer gick in och resan ner mot Öland började, mycket prat skratt och hög musik gjorde att resan flöt på ganska fort...


...möjligtvis att hastigheten hade ett finger med också.


Jessica!

     
Efter lite öl i bilen var Emil tvungen att ha kisspauser hela tiden, i en bilkö hoppade han av i farten och precis då började det rulla på lite grann, han fick spring som en dåre i säker en kilometer, och vad han sprang...

  
...han kom närmare och närmare och nådde till slut bilen, en aning anfådd...haha!!!


Vi hade ungefär 15 mil kvar tills vi var framme och hade passerat ungefär fem poliskontroller utan att ha blivit stoppade...eftersom att det var jag som körde och jag aldrig hade blivit stoppad av polisen under åren jag haft körkort blev jag nervös...haha... Vi hade ju nämligen "råkat tappa" registreringsskylten fram, hur gick det till :-) Så det var bara att le lite grann och spela dum så klarade vi oss utan böter och fick fortsätta resan ner mot Lundegårds camping på Öland.

     
Ölandsbron.

     
Midsommarafton började med ett uppfriskande dopp i havet, efter alldeles för få sov timmar.

     
Festen forsatte och det varma vinet slank ner ganska lätt.
Vad som händer här vet jag inte riktigt, en sak är iaf klar och det är att jag håller på att tappat byxorna...
Johan och Patrick bygger partytält.

     
Partytälet är klar och babypoolen är uppblåst.
Jag provar poolen, mycket bekväm.
Sandra provade också.

     
Fia och jag, lika glada och söta som alltid...haha...
Patrick och Fia.
Johan och Linda gör sina finaste fotominer.

     
Johans bil var ganska full...
Fia, Patrick, Johan och Emil utanför tälten.
Emil, Sandra, Linda och Jessica.

        
Timmarna gick och alkoholen rann ner...


Jag tror nog att jag var den som stod för den snyggaste däckningen under resan...klockan tolv på dagen...haha!!
     

Ja, vad säger man...

     
Jag vaknade till och grannen bjöd på pannkakor.
Mycket gott!!
Johan.

     
Patrick.
Förbipasserande...
Grannarna och Johan.

     
Matlagning på hög nivå...
Midsommarmat!
Under partytältet.

           

        
Sandra och Natta.
En del av gänget.
Sandra och min kära bror...hmm...

     

     
Linda, Sandra+okändis...
Vet inte om Patrick försöker härma min sovstil...isåfall lyckas han ganska bra...haha...
Linda och Elena.


Natta och jag!

     
Elena var uppslukad av nyheterna...
Det blåsten en del och grannarnas partytält var fallfärdigt..
Micke.

     


Snygg-Linda!


Utsikt.

     
Ingen ordning i bilen...
Jag.

     
Johan vilar lite...
Emil.
Jessica.

Regent kom...ovanligt på en midsommarafton...jag och Linda bestämde oss för att ta en turne runt campingen för att se om det var några ute...vilket det inte var...

     


Heta som få...

     
Jag hade en svans...
Snyggingar!
I: Kolla Linda en ordningsvakt! L: Ja, vi ber han ta ett kort på oss!    När vi kom närmare visade det sig att det va en annan typ av vakt...haha...men han tog ett kort på oss iaf.

     
Regnet lugnade ner sig och våra vänner vågade sig ut till oss igen...Johans kycklingdräck var snygg den!
Jag och Johan.
Jag och Sandra.


Dagen efter kanske...het eller vad?!?

     

     

     

     

      
Emil var lite sliten.
Vårat partytält rasade till slut...
Städade efter oss gjorde vi iaf!

        
Jag och Emil vid bilen...undrar hur många gånger saker kom bort i den eller på den...haha...
Inte så fint när vi drog därifrån.


Undrar om Anitra Steen är VD för Golv Bolaget???

  
Här lämnar vi Öland.
Vi tog oss halva vägen hem innan jag märkte att nåt var fel när jag körde...visade sig att det var fläktremmen som gått av. Jag och min kära bror fick lov att börja laga bil längs motorvägen. Måste ha varit en rolig syn för alla förbipasserande att se en blond tjej i blommig klänning stå där och meka med bilen...haha...Emil syndes nämligen inte så bra då han den största delen låg under bilen... Tog väl ett par timmar innan vi kunde börja köra igen, kom hem långt efter beräknad tid, men jag lärde mig nåt nytt...nämligen hur man byter fläktrem, alltid en bra sak att veta!

Nu ha ni sett hur resan var men man var tvungen att vara med för att förstå!

Får också lov att tacka Micke & Natta och Sandra för att jag har lånat lite av era vackra bilder.

Puss

Vi drar till Öland!!

Snart är vi på väg till Öland för midsommarfirande...ska blir riktigt kul! Synd bara att det tar sån tid att åka dit...men men...får väl gå iaf! Bara några små ärenden kvar en sväng till glasbanken, packa om bilen och hämta Jessica sen bär det av neråt!Ha en underbar midsommar!!

Puss puss

Shopping...

Ledig från jobbet ännu en dag...då blev det en shoppingtur med Fia på eftermiddagen. Detta är vad som inhandlades:


Jeansshorts från Gina Tricot.


Blommig klänning Gina Tricot.


Marint linne Gina Tricot.

Topp/klänning Gina Tricot.


Linne med änglar, Saints & Mortals, Carlings.


Topp med rosett H&M.


Volangkjol, 365 sunshine, MQ.

Blev även några baslinnen och tights. Så nu har jag lite kläder att välja på till midsommar, dock ett par tusen fattigare...men men...

Blev även en liten tur till "Silvan by night"...haha...där inhandlades ett partytält till Ölandstrippen senare denna vecka...fan vad kul det ska bli!! Nu är det bara en dags jobb sen drar vi på torsdag!

Sov sött!

Hultsfred 2008 ocensurerat

Så var man hemma igen då...här kommer lite bilder från Hultsfredsfestivalen förra veckan!
Orkar dock inte kommentera alla bilder...men här är i stort sett alla bilder som togs!

     
Packar in det sista i bilen utanför mig.
Mycket var det som skulle in...
Vädret vi lämnade efter oss när vi åkte från min gata...


Så fullpackat det kan bli!

     
Första stoppet på McDonalds.
Andra stoppet Statoil, här mötte vi damen med mustachen...
Solsken!

     
Klar himmel!
Av nån anledning fick vi för oss att den här volvon skulle till Hultan den med så vi följde efter den...
Fortfarande efter den röda volvon...

  
Långt där borta ser vi något som ser konstigt ut...
Efter att vi kört om volvon bestämmer vi oss för att den här husvagnen verkligen måste åka till Hultsfred så det bli till att åka efter den ett litet tag...


Bandet på plats!

     
Mindre problem med tältet som dock kunde ornas med lite hjälp...
Fia tar plats i våra fina stolar!
Madde smakar på ölen!


Mmm, första cidern öppnas!

  
Babyshambles!

  
Rage Against The Machine!

     
Raised Fist!

        
The Hives! Klart bäst av de vi såg under festivalen!

     
Takida!


Berra tog en av alla trasiga stolar...

     

     
Jag och Madde!
Hur vet man när alkoholen börjar slå till?? Nä man tar bilderna uppochner kanske...haha!!
Pusskalas!


Borde kanske också haft solglasögon på mig här...haha!!

     
Nyvaken...
Ja, vad säger man...
Nyvaken här med...

     

     

     
Berra!
Solglasögon är bra!
Lite trött??

     

     

     

     
Madde är lite schliten:-)
Vad gör Patrick med min Fia...
Fia njuter av solen!

     


Jag och Fia i solen!

     

     
Jag och Fia lite bleka..
...bättre nu kanske?!?
Göteborgare!

     

     

     


Puss älskling!

     

     
Alkoholintag!
Dans!
Allvarliga tankar:-)

     
Mera dans!
Trötta...
Madde och Berra!

     
Tim!

     
Micke!
Micke och Patrick lånade en megafon...
Kerstin vilar ögonen...

     

     


Tidigt på lördagsmorgonen!

       

        

     
Emelie!
Det är en konst att sove med ena ögat öppet...
Glad!

           


Lite stödvila...

     
Madde totaldäckade...
Madde igen...här passar hon sig för vassen iaf...
Tim!

     
Patrick var lite onykter kanske??
Aaaa....
Micke också lite påverkad...


Vadå?? Min näsa är väl inte alls röd?!? Haha...


Sötaste och kanske till och med den minsta festivalbesökaren!

     
På g hem...
Fick äran att köra sista biten...
Madde ville inte se hur fort det gick...

     
...och Fia ville inte synas!
Här ska Madde visa att jag låg i arslet på alla bilar...
Omkörning på gång...

Nu är det bara att börja ladda om för på torsdag bär det av till Öland för midsommarfirande med mer fest och tältande! Hoppas på lite varmare väder bara, var ju så jävla kallt på kvällarna och nätterna där nere...

Nu är kanske lite sömn på sin plats...eller kanske ska jag städa lite, är inte så trött än och det behövs lite fix här hemma...hmm...brukar ju oftast städa ättre på natten men det är fan skönt att sova med...måste tänka lite grann innan jag bestämmer mig!

Puss

Om en kvart...

...snart drar jag och mina brudar ner till småland för en lång helg i tält under Hultsfredsfestivalen!!

Ses i Hultsfred!!

Puss

Helt sjukt trött...

Fan vad trött jag är...känns som att jag kan stå och sova...sitta vågar jag fan inte göra då trillar jag väl av stolen...det här är verkligen illa, kan inte ens minnas att jag har varit så här trött båb gång tidigare...måste va kombinationen av att jobba som en jävla idiot och sena kvällar som ställer till det...den här helgen har det blivit sena kvällar men aldrig särskilt mycket alkohol....seriöst jag måste ju bli piggare...annars kommer jag att somna sovande! Aaa precis så trött är jag...somnade sovande, det var ju inte så att jag menade somna stående...haha!!


Känslorna bubblar upp igen...Vilka känslor som kommer upp igen när man ser alla studenter och läser i tidningen! Igår tog alla Eskilstunas gymnasieskolor studenten! Jag blir så glad när jag ser det...minns precis vilken känsla det va hela den dagen, allt var så bra! Jag minns känslan man hade dagen innan när man skulle gå och sova, hur man kände när man vaknade, skratten på champagnefrukosten, tårarna i aulan och på skolgården, flaket med den höga musiken, middagen med släkten och vänner, hur kul man hade på kvällen när man träffade alla kompisar ute, men även tomheten man kände när man vaknade upp morgonen efter...samma tomhet som gårdagens studenter känner idag!
Jag blir så känslosam när jag tänker på studenten, känner nästan hur tårarna kommer varje gång jag tänker på det eller ser nån bild nånstans! Det är fan den bästa dagen i mitt liv! En hel dag i ett enda glädjerus, skulle lätt kunna gå om tre år i gymnasiet om jag fick uppleva samma sak och känsla, och om man hade fått ut något mer av det förstås!
Men nu är det bara att vänta på att brorsan tar studenten, då kan man ju få känna lite av den där gläden och se hur lycklig han kommer att vara!

Nä, nu räcker det med det här känslosamma pratet...annars börjar jag nog gråta här på jobbet...som föresten bara har tre timmar kvar...i min ensamhet!

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten
Fy fan va vi e bra!!

Aaa fan...efter tolv år i skolan är man bra!

Trött idag...

...inge kul att jobba idag fan...trött som ett as var jag! Att jag aldrig lär mig att man måste sova när man ska jobba...haha!!
Kiss i fredags va bra...efter det gick jag och Madde och mötte upp Fia på centralen...ett snabbt toa besök för att fixa till sig lite sen va vi runt lite här och var i storstaden...hah...blev ju en lie incident på vägenhem med borttappade nycklar, tunnelbana till hässelby och buss utan pengar...ja vad gör man om man kommer från landet liksom? En ny affärsidé kom vi på när vi satt och käkade på donken på lördagen i väntan på tåget...en toalett som bara kostar åtta kronor...haha!!

Igår blev det ju lite mingel på 21an och sen mat på Harrys...sen vart det hem och hämta vin och svepa lite mintuu...fick ju även se en perfekt krasch landning av Linda...sen gick vi över till Sara pch efter det blev det Raw...mycket trevligt var det! Och du, Linda, jag blev ju full till slut iaf...haha!!

Hur ska detta gå till...

...ja vem fan vet hur det går imorrn på jobbet i detts tillstånd...

RSS 2.0