Helgen som kommer...

Snart är det helg igen...efter en mycket slitsam vecka...haha...jobba på måndag ledig och njöt av solen på tisdagen jobba onsdag ledig idag torsdag igen jobb imorgon och sen blir det ledigt på lördag...haha..jaja men då har ju anlednign att hålla mig borta därifrån iaf.

Hela helgen är planerad och har varit det ett litet tag också...imorgon blir det Hardcore Superstar på Lotus med Fia och några till...haha det va länge se man va där...


Sen på lördag blir det Dia Psalma med Madde på Lokomotivet...



Nej nu är det dags att gå ut i solen igen...


 


Nej...nu måste det bli ändring här...

Fan vad trött jag börjar bli på det här nu...pallar inte med skiten längre!! Måste göra nåt åt det...speciellt jobbet handlar det om...orkar inte med att ta all jävla skit och inte ens kunna vara ledig utan att det ringer och blir massa tjat om hur man gör det och det...nej imorgon ska jag ringa några samtal och se om jag kan ordna nåt annat...
Börjar ju bli lite trött på hela situationen med lägenheten också...kan ju knappt röra mig utan att grannen blir sur...

Nej fan...pallar inte att deppa nu...måste ordna det här!!

En ny vecka...

En till helg har gått...går fan riktigt fort när man har kul...är jätte trött nu...har inte blivit mycket sömn och även fast jag skulle sova tidigt igår somnade jag inte innan halv tolv iaf...konstigt att jag lyckade hålla mig vaken så länge fan.

Idag blev det jobb hela dagen...verkligen inte kul eftersom att det har varit så fint väder hela dagen...men imorgon är jag ledig då jävlar ska det glidas i solen!! Underbart!!
Pratade precis med Madde så det blir hon och jag imorgon...får väl se vad som händer...en fika på nån uteservering är nog garanterat iaf...och kanske en tur till Djurgårn för lite sol och värme!! Eller vad säger du babe??


Så jävla illa...

...men jag får väl skylla mig själv!! FAN!! Nu bär det av till jobbet...


Opps...I did it again...

Jaha...så har man kommit hem igen aldeles för sent och för full igen...har lite svårt tt skriva så nu är det väl lika bra att packa ner sig själv...

image333

Nu ska jag försöka få en sömn jag kan...puss o godnatt!!



Höjden av lathet...

Jaha...så efter en hel dags städning typ så är det nu det händer!! Party!!! Fia, Madde, Linda, Sandra, Elli och kanske Tessan ska väl komma över hit för lite pre-party innan det bär av mot Nybron...ska bli riktigt kul...har verkligen sett fram emot helgen eftersom att hela den här veckan har varit sååå dålig!! Nu är den äntligen här...har precis värmt en vegetarisk pan pizza till kvällsmat...haha...det roliga är att jag hatar att städa så mycket och nu när det har hållit mig sysselsatt hela dagen så orkar jag inte mer...därav pan pizzan som värms snabbt i mikron...som sedan serveras på papptallrik med plastbestik och en liten Loka...haha!! Pallar inte mer disk idag...och kommer förmodligen verkligen inte göra det imorgon heller...haha!!

Nu är det smink, hår och naglar som gäller...snart kommer brudarna!!

Ehhh...varför??

Mitt i allt fixande har jag hittat massa saker...och inser att jag har en komplett samling med kundvagnsmynt...haha...funderar var jag har fått dom ifrån men det måste ha med min karriär inom butiksbranchen...haha!! Kundvagnsmynt är bra att ha....är det någon som ska åka och handla och behöver låna...säg till mig!!

Hittade även typ 15 nyckelband...var får jag allt ifrån undrar jag ibland?

Åhhhh....

Vaknade ganska skapligt idag...även fast jag inte somnade så jätte tidigt...kollade lite tv sen tänkte jag att jag ska göra lite nytta och fixa lite här hemma. Eftersom att jag gör typ allt i min säng hade jag imorse när jag vaknade hämtat ett glas juice...drack inte upp allt utan hade det på databordet innan jag skulle ta ut det i köket...när jag då håller på att grejar och donar råkar jag putta på databordet...och gissa vad som händer?? Jo det jävla glaset med juice ramlar...rakt i sängen!!! Helvet!! Så nu har jag fullt med juice i halva sängen...tur att det är bra väder idag...det blir till att hänga ut allt på balkongen för vädring...åhh underbart att sova sen ikväll...älskar när det är nyvädrat och nya sängkläder...undrar varför jag inte vädrar allt oftare?? Hmm...kanske ska börja med det...

Nu fortsätter jag med dagens uppdrag...


Störda krav...

Har känt mig lite dålig idag och igår...typ as ont i halsen och kroppen...inte kul!! Men iaf det jag skulle skriva om...ligger just nu i sängen och funderar på om det är nån annan som är likadan som jag...haha...när jag är sjuk får jag ganska dålig aptit och kan typ inte äta. När jag väl blir hungrig så är det helt störda tider och jag blir sugen på massa konstiga grejer...så resultatet av den här dagen är att jag nu sitter i sängen och äter tonfisk sallad och en Twister...ja som ni märker...jag är nog lite speciell...haha, men hur ska man annars bli ihågkommen?? :-) Är också sugen på pyttipanna nu...men det fanns inte hemma så det får väl bli en tur till triangeln imorgon för att shoppa...haha!!

Sov sött!!

Punka va fan!!!

Ledig idag...ganska skönt men skulle ändå velat jobba så man får lite mer cash sen...
Va och tränade nyss...eftersom att jag nu äger en cykel med cykelkorg så trampade jag glatt iväg med den...som för övrigt är den mest trögtrampade jävlen i hela stan!!
Så efter en timmes K.A.M.P.  var jag glad att få komma hem...på väg ner från trapporna från omklädningsrummet slog tanken mig att jag efter denna jobbiga timme när mina ben kändes som spagetti skulle va tvungen att cykla på jorden jobbigaste cykel...men men va ju bara att tänka positivt och gå ut och börja trampa...han väl komma tio meter innan jag märkte att något var fel...den lät liksom inte som den brukar...så jag hoppade av och kollade på den...då ser jag att cykelhelvetet har fått punka!!!! Åhhh....seriöst irriterande...har väl cyklat på den typ fem gånger och så händer detta...så nu är det tillbaka till mina promenader till jobbet igen...fan!!

Minnet är bra men kort...

Ja så var det med det då...hittade ju iaf ägaren till nyckeln och skulle lämna över den idag efter jobbet...synd bara att jag har en förmåga att glömma allt så jävla fort...sorry E! Blir ju speciellt förvirrad när planerna ändras också...men men vad gör man...får fixa det imorgon istället!!

En borttappad nyckel...

Är det föresten någon som läser det här som tappade en nyckel eller vet någon som tappade en nyckel i lördags...ring mig!! Jag har den här hemma men vet inte vems det är!

En snabbis om helgen...

Kom på att jag ju inte har skrivit något om helgen...var barnvakt åt min kära bror...haha han är 17 men mamma och pappa trodde att han skulle ha fest hemma så jag var tvungen att vara där...då tänkte jag "ehh va fan, jag har fest!"...så det blev fest iaf. Mycket trevligt med massa människor blev det...kom tyvärr inte ihåg att ta så mycket bilder under kvällen men några blev det...

  
Min söta bror klämmer sig i mammas kläder...resultatet blir jävligt tajt och andnöd...haha!!
Emma, Richard, Emil, Ekberg.

  
Madde och Camilla.
Fia, Emma, Richard, Emil, Ekberg.

Och det var ungefär vad jag fick med av kvällen...

Dagen efter var dock inte lika rolig när jag insåg vad jag hade att städa...varför ser man inte det här på fyllan för...då hade man ju kanske kunnat göra något åt det innan man somnar så man slipper skiten när man e bakis...haha!!

     

     

Ja vad ska man säga...i söndags hade jag betalat jävligt bra till den som kom och städade istället för mig och jag tackar Gud för diskmaskinen!

Snart blir det nog en tur ner på stan...men fan vilket väder det är...lär ju bli jätte blöt om jag cyklar så får väl gå idag då...

Stolt över mig själv...haha!!

Jag har lagat mat!! Haha...utan att brännan nånting...fan skickligt av mig. Det va länge sen...va ju kanske länge sen jag laga mat också men. Det som serverades var lax med bulgur, hollandaisesås och sallad...och gott blev det också!

image322

Nu måste jag rensa klart bland alla mina grejer...försöker få lite ordning nu när jag äntligen har hittat några fina korgar att ha under mitt sminkbord! Men frågan är bara var jag ska göra av alla grejer jag har...det tar aldrig slut ju!!

...



image321


Äntligen!!

Nu har nätbutiken jag skrev om tidigare äntligen öppnat!! Det som är irriterande nu är bara att jag ska bort nu och inte hinner kolla så mycket vad som finns, hann dock se en del fin fina saker...blir nog till att ta sig en närmare titt imorgon efter jobbet och kanske beställa nåt också:-)

Kolla in Frozza NU!!

Det är bra!



Ingen mår så bra som jag
Hyran blev betald idag
Och jag har lite pengar kvar
Yeah, yeah, yeah, yeah-eh
Kalendern har en glugg i dag
Så jag har nästan inga krav
Så borde hela livet va'
Yeah, yeah, yeah, yeah-eh

Förväntningar...

Idag ska det öppna en ny nätbutik som jag länge har varit nyfiken på! Hoppas bara att den gör det, har varit lite problem men nu är det sagt första april...är mycket nyfiken över vad det kan finnas för spännande saker att shoppa där...har ju redan sett en del smakprov på vad som finns och jag måste ju säga att det ser mycket lovande ut!

Nu är det dags att göra mig klar för en dag med Fia!

RSS 2.0