En kall dusch...

...är nog vad som krävs för att jag ska pigga upp mig lite!! Möjligtvis en liten powernap också...sen börjar vi om igen tjejer!!

Puss

Hur är det möjligt???

Vad har jag gjort?? Tror att jag har slarvat bort smink för flera tusen...vad kan jag ha gjort av det? Jag hittar det inte hemma...inte hos mamma och pappa och inte heller hos Madde...jävla skit!! Hur ska jag klara mig utan det nu då...tur att jag har lite reserv här hemma men inte lika bra som det ju...fan jävla skit!!! Det här är ju värre än att datorn har gått sönder...

Jaja...lika bra att rycka upp sig...snart bär det av till Volvo för att hämta Patrick och sen blir det tågstationen för att möta upp resten och en tur till Stockholm där vi ska se Kiss på Stockholm Stadion ikväll!!

Puss på er!!

Åhh fan...

...på något vis har jag helt själv lyckats med att fixa internet på mamma och pappas bärbara dator...bra gjort Ida!! Vet fan inte vad jag gjorde men det funkar iaf, skönt!!
Inte den snabbaste och bästa datorn som finns i denna värld, snarare tvärtom, men det är en dator och den fungerar! Vad skulle jag annars göra...

Kraschad dator!!!!

Mian dator har gått sönder!!! Vilken panik, vad ska jag nu göra?? Har haft en konstig känsla ända sen igår kväll...vet inte varför...men klok som jag är...haha...så har jag idag faktiskt brännt alla mina bilder som jag hade på datorn på cd skivor...det tackar jag gud för nu kan jag säga, mycket bilder som man vill ha kvar liksom! Hade precis duschat och satt i sängen och glodde på tv när jag hörde ett konstigt ljud från datorn, lät typ som att det gnistrade till eller nåt...kollade dit och såg hur allting slocknade...när jag sen försökte trycka på knappen för att starta den igen gick det inte...det var då paniken infann sig...jag började kallsvettas, fick ont i magen och ville nästan gråta...min dator är ju min bebis! Det är det som jag använder mest av allt hemma...internet, msn, musik, film...hade ju för fan till och med skrivit upp vilka tider jag hade jobba den här månaden...hur ska jag nu veta hur jag har jobbat???

AAAHHHHHHHH.....vill inte att den ska vara trasig...måste ta mamma och pappas bärbara dator hem till mig nu...vad ska jag annars göra?? Ingen dator...hur lång tid tar det och laga en dator egentligen??

Konsten att glida in på en räkmacka...

Fan vad skönt!!! Idag ringde min gamla chef mig och erbjöd mig jobb...underbart! Nu slipper jag stället jag är på nu, bättre arbetstider fler timmar och typ det bästa av allt: INGA HELGER!!! Blir lite sämre lön men va fan...det är det värt! Blir inte alls lika jobbigt liksom...jobbet på Candystore är ett softar jobb, jag kan glida omkring där och ha det bra och snacka med massa roliga människor hela dagarna!

Av alla jobb jag någonsin har haft så har jag nog aldrig sökt ett enda av dom...jag har alltid lyckats glida in på en räkmacka när det har behövts som mest...haha...vet inte riktigt hur det har gått till men jag har iaf aldrig varit arbetslös, har väl helt enkelt haft tur!

image378

Lycka!!!


Inte långt kvar nu...

Idag är det tisdag...vilket betyder att det bara är tre dagar kvar till KISS på Stockholms Stadion!!



Är ju redan vaken också och det är underbart väder ute så nu blir det nog till att gå och lägga sig på balkongen och
sola lite!!

En dag på jobbet...

Fan vad trött jag är!!! Lite mer än två timmar kvar...måste ta till iPoden för att överleva...

Mycket kul, lite sömn...

Har haft en mycket trevlig helg!! Blev förfest med Madde när hon jobbade igår...haha...hon måste ju få lite sällskap innan vi ska ut och härja i stan...blev Raw igår, mycket kul!! Efterfesten blev hos mig och höll nog på in på morgonkvisten...tror att jag kom i säng vid sex tiden...sen var det bara att le och vara glad när jag blev väckt vid tio för att åka ut till sommarstugan och fira farmor lite på morsdag...blev mest till att sova på bryggan i solen, men även ett bad i det kalla vattnet...fan bra mot bakfylla...haha!!
Sen åkte vi hem och så blev det morsdag middag på Grappa!!

Nu är jag trött som ett as och ska fan sova snart!!

Sov sött!!


Hemma igen...

Mitt vackra inlägg som jag hann skriva men aldrig orkade trycka på publicera inatt när jag kom hem vid fem tiden:

"Jaha...så va ännu en fredags kväll slut...fan vad tiden går fort när man har kul!! Blev ju förfest hos Madde och sen Nybron för lite dans och kul...träffade jätte många roliga människor...däribland min söta jobbarkompis...som jag tyvärr aldrig jobbar med nu för tiden:-(...efter det efterfest med ännu mer roliga människor och nu ligger jag här i sängen för att få lite sömn innan det blir party imorrn igen...kanske till och med förfest på tåget till Stockholm och tillbaka...haha!!

Nu ska jag nog kolla lite film innan jag somnar...tror att det blir Aristocats, va ju så länge sen jag såg den och blev sugen på att se den här om dagen...haha!!

Så gott folk godnatt, eller kanske morgon för vissa, och sov sött!!

Puss o kram"

Nu bär det av mot Skultuna en snabbis sen en liten tur till sommarstugan i Malköping, kanske lite bad med om det är varmt!

Ha en bra dag!

Fredag 20.00

Åhhh vad jag vill att det ska vara frredag kväll klockan åtta nu...då är nämligen ännu en jobbvecka över och jag kan slappna av och vet att jag inte ska jobba förs på måndag...förmodligen...imorgon blir det party med Madde, Linn och några till...synd att jag jobbar så sent annars skulle det ju vara trevligt med lite grillning på djurgårn (och så skulle jag ju få inviga min MYCKET fina vinväska som jag fick av Johan och Linda i födelsedagspresent, tack sötnosar! Kanske blir på min balkong eller Maddes bakgård istället då...är det fint på lördag ska jag nog till djurgårn ett tag iaf...brukar vara mysigt!

Nu ska jag fortsätta med min städning tror jag...har ju hållit på hela dagen men är ju så för jävla tråkigt att jag måste ta tv pauser hela tiden...haha!!

Puss

Nej fan...

...det funkar inte så här längre...måste fixa ett nytt jobb typ NUUU!! Frågan är bara vad...kan ju inte bara jobba två-tre dagar i veckan...hur ska jag ha råd att leva...haha...nej men allvarligt talat...vad ska jag jobba med?? Funderar seriöst på att söka till östermalms tobak, trots skit tider...men bättre än inget...och jag tror att min nuvarande chef skulle reta sig på det...haha!! Ingen som är sugen på Norge kanske? Ett litet tag kanske bara för att tjäna lite cash...me like!!

Myskväll...

Idag har jag varit hos Jessica, min lilla ängel, mycket trevligt med massa skit snack och ansiktsrengöring!!
Efter det blev det Singstar i många timmar...även lite alkohol smög sig in där...haha!!



You know that we are living in a material world,
And I am a material girl


Massa blandade bilder...


En solig dag tog sig jag, Linn och Madde till Donken för glass och dricka...Madde provade rutchkanan...

Lite bilder från valborg som jag inte lagt in tidigare...håll tillgodo...haha!!
     
Fia tog på sig partytröjan senare på kvällen.
Camilla och Richard ser glada och fulla ut!
Nu börjar fyllan smyga sig på:-)

     
Musictime!
Camilla!
Grillning!

     
Jävligt rökigt...
Jag var törstig...
Brorsan ser lite dragen ut...

     
Den beryktade Tummen!
Käk!
Va ju tvungen att ta med den här bilden...tummen e fan större än potatissalladburken...

  
Inte alls påverkade av rusdrycker...haha!!
Lite kyligt efter badet...


Nu lite bilder från bröllopsfesten!
     
Brudparet anländer!
Såå söta!
Igors mor höll tal...här kom dom första tårarna.

     
Igors syskon höll också tal...ännu mer tårar!
Fantomen och Guran underhöll...
Micke och Nisse!

     
Efterrätt!
Igor och Therese!
Mycket skratt!

     
Kvällens underhållning!
Jasmine dansade på scenen!
Jag och Therese!

Timmarna gick...
     
Igor och Therese dansar på scenen...
Hikko i den stora hatten...(va fan de nu heter??)
Markus...kvällen närmar sig sitt slut....

  
Erik va lite trött...
Dennis!

Till sist måste jag ju bara påpeka att jag har lagat mat idag...riktigt duktigt!
Till och med utan några allvarliga brännskador eller större katastrofer med fläckar på kläderna (nog för att jag fick på mig men inte så mycket som jag brukar...haha!!
Köttfärssås och spagetti blev det...till och med grönsaker till!
  
Jag kan ju om jag vill...och orkar...haha!!

Underbart!!

Bröllopsfest för Therese och Igor igår...hur kul som helst!! Mycket lyckat mina sötnosar! Bjöds på god mat, dricka och mycket trevlig underhållning, bland annat i form av Fantomen!

Fredagen bjöd på förfest hos mig sen vidare till Nybron...hem i ösregnet utan jacka och skor för att sedan avslutas med efterfest hos mig! Jag hoppas du sova gott på badrumsgolvet Erik...haha!!

Så helgen har innehållit mycket kul och lite sömn...men det kan det vara värt!

Rabattkod på nya webbshoppen Frozza...

Kolla in www.frozza.se och uppge rabattkod 0161 för att få 10% rabatt!!
Fick ju en väldigt fin väska av mamma, pappa och bror i födelsedagspresent därifrån...kolla in alla godbitar de har...

image342

Storhandlig...

Va ju och storhandla med Madde förra veckan...en mycket trevlig stund på ICA Maxi med en jävligt fullproppad vagn...så detta är vad man får för 1200 kronor (plus ett halvmeter långt kvitto...)! Nu lär jag dock ha mat i typ ett halvår...hoppas bara att jag ska bli duktig och laga den nu...haha!!!

image336

image337

Snälla helg skynda dig...

image341

Ser fram emot denna helg otroligt mycket!!!

En ny dag...

Jaha...så var det en ny dag igen...och jobbet väntar, tur att jag jobbar med Naima iaf...gör det lite lättare iaf.
Nu är det dags att fixa det sista...ha en bra dag!!


Snart fika...

Nä nu är det dags att fixa det sista innan det bär av mot stan för en fika med Fia.

Glöm inte att kolla in Frozza, mycket snyggt för både killar och tjejer!

Lycka!!

image335

Jag är sååå glad för eran skull!!
All lycka till er mina sötnosar!!

Puss & Kram


RSS 2.0