Det gick okej ändå...

...att inte göra nåt igår kväll. Kändes dock lite konstigt när jag va ute och gick sista promenaden med Z vid tolv tiden, då tänkte jag typ "fan, jag skulle ha gjort nåt ikväll". Fast när jag kom hem och la mig kände jag ändå att det var skönt att få vila lite, efter 17 timmars festande i fredags och typ fyra timmars sömn behövdes det.

Förlåt för att jag svek dig min söta Sara, men du kan ju alltid tänka på min vurpa i fredags så blir du lite gladare :)

24 juni 2010 Typiskt...

För första gången på över en vecka som jag är trött vid den här tiden typ...tänkte att det var bra för om jag går och sover nu så är jag pigg imorgon. Men eftersom att grann ungarna har sina leksaker precis utanför mitt fönster blir det inget sova än på ett tag kan jag gissa...fasiken vad några barn kan låta!

Händer det nåt ens en gång?!

Har hållit på i lägenheten typ hela dagen, men nu känns det som att det inte har hänt nånting typ. För några dagar sen när saker började försvinna härifrån kändes det mycket mer men nu känns det som att det står still. Blir inte flytt innan midsommar iallafall, rätt skönt också så man slipper stressa så jävligt. Mest stora möbler och städning kvar sen är min kära lägenhet inte min längre...

Min händer ser för övrigt ut som händerna på en gammal tant av alla kartonger som har burits och allt rengöringsmedel som använts...känns icke fräscht!

Det går sakta framåt...

Det går mycket sakta framåt med flytten. Skulle vara skönt om det var klart nu men det är ju så sjuuukt tråkigt!

"I wanna be a billionaire so fricking bad
Buy all of the things I never had"
Travie McCoy - Billionaire

Typ flyttgubbar och en städtant ;) Och en ny fin lägenhet i Göteborg...

Saknar!


Vi började i Göteborg med lite hotellhäng...


Hittade en t-shirt som passade mig...


...och bautastora red bull till Fia.


Vi hade ett hotellrum som vi inredde efter egen smak...


Den berömda MMS-bilden som vi lurade alla hemma i Eskilstuna med. Tror att texten löd ungefär "Vi har det super bra och hänger på stranden hela dagarna". Läget var dock ett annat men vi lurade några ändå...


Vi åt räkmackor på Marstrand.


Körde bil i många timmar...


...och roliga bilar kördes om.


Våran kördes mest sönder...


Vi drack vin på campingar...


Den här dagen bestämde vi oss för att ge vädret en chans för lite strandhäng...det började regna efter fem minuter.


Tiden i Halmstad bestod våran kost av korv och McDonalds, Max och Burger King...


Välkommen till Tylösand


När man kört bil länge får man ont i ryggen, då hjälper det att sitta så här ett tag...


Vi körde bil där det inte fanns nån väg...


...och fort gick det.


Sen mötte vi upp Richard och Johan i Borlänge.


Vi fiskade även lite...


Sen drack vi lite mer vin, denna gång på en camping i Rättvik.


Richard på stranden i Rättvik...


Johan på samma strand...


...och Fia, sen åkte vi hem och en alldeles underbar semester var över.

På vägen hem tappade vi bort oss pga. vår oerhört irriterande GPS som jag tyvärr har glömt namnet på. Till slut hamnade vi dock i Västerås på nåt vänster och därifrån hittade vi hem ganska bra.

Åhh vad jag saknar dom veckorna! Framförallt saknar jag min sötaste Fia
!

23 juni 2010 Vill gå ut och sola...

Jag vill gå ut och sola och bara vara ute hela dagen, men det går inte! Typiskt att flytten ska ske typ den enda veckan när det är fint väder och sen börjar jag jobba igen...men det är väl som vanligt när det gäller min tur. Ska besikta lägenheten imorgon också så måste typ bli klar idag...

22 juni 2010

"Who says I can't be free
From all of the things that I used to be
Rewrite my history
Who says I can't be free"
Who says - John Mayer

Livrädd med stil

Det ekar i min lägenhet nu...riktigt tomt har det blivit. Jag börjar bli rädd typ, gör jag rätt? Jag försöker övertala mig själv varje dag att det här är det rätta valet och att jag alltid kan ångra mig, men ändå känns det lite jobbigt faktiskt. Grejen är den att jag vill göra det...men verkligeheten har kommit ikapp mig nu, nu är det inte långt kvar innan det är dags. Jag är nog mest rädd för att bli ensam tror jag, jag gillar inte att vara ensam. Här i stan behöver jag aldrig vara ensam, det finns alltid nån. Här är jag säker, kommer jag att bli det sen? Det är typ det största jag har gjort i hela mitt liv den här flytten, kommer det att gå bra?
Det som hjälper till att känna den här tveksamheten är också när folk frågar varför jag ska göra det? Och vad jag ska göra om jag inte kommer in på skolan? Mitt svar på dem frågorna har alltid varit att jag gör det för att jag vill och kommer jag inte in kan flyttar jag ändå och söker nästa år igen...det gör mig sjukt osäker på mig själv och rädd... Tänk om jag inte kommer in, vågar jag ändå? Jag måste våga, får inte backa ur nu. Jag måste göra något med mitt liv och det NU!

Hur fort kommer jag att komma tillbaka till staden jag hatar så mycket för att den är tråkig och alla känner alla samtidigt som jag älskar den för att den ger mig trygghet och jag inte behöver vara ensam? Kommer jag ens att komma tillbaka?!

"Det kommer att ta lite tid
innan du lär dig stå bredvid
du vaknar mitt i
en dröm om ett svin
får jag gratulera,
du är livrädd
du vaknar mitt i
iskall och vit
får jag gratulera,
du är livrädd med stil
får jag gratulera,
du är livrädd med stil"
Kent - Livrädd med stil

Vi kör en till...

"Hjärtat rusar, pulsen slår
Du ser på mig där du står
Tankarna far runt omkring
Ingen av oss gör nånting
Måste det va' så svårt
Kanske är också du
Rädd för att falla hårt
Men det får räcka nu"

20 juni 2010 Jag och Sara

We're the last ones
Let's stand up
We fight guns with our hands up
They're the cowards
We are rebels
We got the power to fight the devil
Alice In Videoland - We Are Rebels

Ännu stoltare storasyster!

För Emil har tagit studenten, ja Emil har tagit sudenten, ja Emil har tagit studenten!!
Fy fan va han är bra!


Emil, du är den bästa!

Bäst i heeeela jääävla världen!Jag älskar dig bror!

12 uni 2010 Världens stoltaste storasyster

Jag har länge sett lillbrosan som en liten skitunge som inte borde vara ute och ränna på helgerna, men jag har sakta men säkert börjat förstå att han inte är så liten längre. Det var länge sen han växte om mig och nu för tiden hänger vi med varandra i stort sett varje dag. När vi var små var vi för jävliga mot varandra, vi hade helt seriösa slagsmål och kallade varandra både det ena och det andra. Att göra sattyg som den Emil sen fick skit för var nästan en av mina specialiteter, men nån gång växte vi upp och nästan ihop. Idag vet han allt om mig, jag kan alltid ringa honom och han kan alltid ringa mig. Vi skrattar, gråter, busar, festar, softar aaa vi gör nog fan allt ihop. Och han betyder allt, ALLT!

Det här är vad som gör mig så jääävla stolt idag när han tar studenten! Fatta att lillskiten tar studenten och jag tror inte att någon är stoltare än jag idag.

För du har tagit studenten, för du har tagit studenten, för du har tagit studeeenten
Fy fan va du är bra!!

Jag älskar dig Emil!


Är jag "Dressed for success"? Tror fanimej det va!!

Har haft en så jävla mysig dag med framförallt Ellinor och senare andra söta vänner. Jag mår bra, and I like it!

"Tried to make it little by little
Tried to make it bit by bit on my own
Quit my job the grey belivers
Another town where I get close to the bone

Whatcha gonna tell your brothet? - Oh oh oh
Whatcha gonna tell your father - I don't know!
Whatcha gonna tell your mother? - Let me go..."
Roxette - Dressed For Success

9 juni 2010 Jobbigt...

Har hållit mig sysselsatt med diverse olika saker idag under dagen, typ tagit saker från min lägenhet till mamma och pappa, fixat med a-kassan, sökt jobb och lägenheter...detta har gjort att jag inte förs nu har kunnat tänka på det jag fick reda på imorse, nämligen att mitt vikariat avbryts. Detta betyder arbetslös och jag har försökt att inte tänka på det idag och när jag väl har tänkt på det har jag tänkt att det är väl inte så farligt...och farligt är det väl inte men nu känns det jobbigt faktiskt. När alla känslorna börjar sjunka in och jag inser att jag inte kommer att jobba och inte kommer få nån lön, är glad att jag har rejäla planer för hösten så jag kommer vidare.

Ännu en spark i arslet åt rätt  håll kanske?!


Så dum...

Alla dessa borden börjar komma över mig igen...och som vanligt skiter jag i att ta tag i de saker som handlar om mig och bara fixar saker till andra. Bra Ida, bra! Eller inte...

8 juni 2010 I'm going crazy now...

Bor för tillfället i en flyttlåda och totalt mörker...flytten har verkligen tagit fart här hemma och lådorna står överallt, för att dölja röran är alla persienner nerdragna och där av har vi mörkret...inga lampor fungerar heller typ så jag trevar mig framåt och är rädd att ramla på nåt hela tiden. Nu tar jag mig ifrån min lägenhet hem till mor och fars för att hjälpa till lite där inför helgen då min bästa lillebror tar studenten!

Sara, jag älskar dig!

"So if you love me baby, this is how you let me know
Don't ever let me go, that's how you let me know, baby"
Jay-Z - Young Forever

3 juni 2010 Plocka upp ditt skräp!!

Blir så sjukt irriterad på alla som bara låter sitt skräp ligga kvar på marken. Eller dom som tror att dom är så jävla coola när dom krossar glasflaskor i marken eller kastar massa skit i ån. Helt ärligt, vad fan är det som är så jävla svårt med att gå två meter till en soptunna?! Det är verkligen inte kul när man kommer till typ Stadsparken för att sitta och mysa med kompisar och det ser ut som skit. Läste i SméJornalen att Eskilstuna  kommun lägger ner två miljoner kronor på att städa upp efter allt som skräpas ner under ett år. Ändå finns det soptunnor överallt tycker jag, men det är väl kanske lättare att bara släppa allt man har. Beter sig folk så här hemma liksom? Skulle inte tro det va...

Skärpning för fan!

I fuckin' love it!!

Jag är glag igen!! Wohoooo! Fan så jävla värt livet är alltså, hela dagen har jag gått och skrattat typ :) And i'm fuckin' lovin' it!

"Girls don't like boys, girls like cars and money
Boys will laugh at girls when they're not funny"
Boys & Girls - Good Charlotte

2 juni 2010 sovmorgon...

Måste ha varit grymt trött imorse, vaknade nyss och bara låg  sängen och tänkte att nu måste ju snart väckarklockan ringa...men icke sa nicke, klockan var halv tio och klockan var ställd på åtta så jag måste ha stängt av den i sömnen utan ett enda minne av det. Men men, kan väl vara skönt att sova lite ibland också...nu ska jag ta och kånka lite grejer till mor och far, måste verkligen komma igång med flytten nu...inte långt kvar fan...

1 juni 2010 Konsekvenser av att inte göra vad jag borde...

Saker jag borde ha gjort för typ en månad sen:
-Skickat in alla papper angående ersättning till a-kassan
-Pratat med Arbetsförmedlingen
-Börjat fixa inför min flytt
-Fixat kopior på mina betyg och skickat in till nåt ställe
-Bokat tid för tatuering

Konsekvenser av att jag inte gjort något av detta:
-Ingen ersättning från a-kassan
-Troligen avskrivning från Arbetsförmedlingen
-Som vanligt superstress när jag ska flytta
-Riskerar att inte komma in på högskolan om inte detta fixas inom en SNAR framtid
-Ingen tatuering på minst en månad

RSS 2.0