Kolla inte för djupt i glaset...

Haha...vilken kväll det blev igår!! Även fast vissa bitar är suddiga vet jag iaf att jag hade jävligt kul! Tack för en "lugn" kväll på Perrongen Fia <3  !! Det gör vi om snart, kanske redan ikväll! Om vi hoppar över den enda grejen som gjorde att jag fick sitta utanför min port och vänta på min bror ett tag!


    

Fia, en bild säger mer än tusen ord!

Glad!!

Ännu en bra dag...även fast jag har jobbat hela dagen. Har iaf varit glad idag och inte ens tjuriga kunder har kunnat förstöra mitt humör. Är iaf ledig på lördag så det ska bli skönt...sen jobbar jag med Naima på söndag så det blir nog en bra helg också. Fredagen har jag inte planerat nåt än men på lördag ska jag iaf till Anna på förfest och sen blir det nog Harrys, ska bli kul!

image69

Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag!



I wanna take you away
Lets escape into the music
DJ let it play
I just can't refuse it
Like the way you do this
Keep on rockin to it
Please don't stop the
Please don't stop the
Please don't stop the music

Bra dag!

Vaknade precis av att mobilen ringde...va kanske bra annars vet jag inte hur länge jag hade sovit.
Idag ska jag ner på stan och fika med Jessica...ska bli jätte roligt. Få prata av sig lite också...även fast vi kanske gör det iaf, men det är roligare att träffas.
Funderar på att gå ner lite tidigare, vill hitta ett par stövlar...men jag vet inte hur  dom ska se ut, vilket kanske är bra, men jag tror att jag vill ha ett par svarta utan klack. Är så tråkigt att gå med gympaskor hela dagarna på jobbet, och det blir lite jobbigt om jag ska ha klackar på...aja får väl se hur det blir.
Jag ska iaf bara ta det lugnt idag och ha roligt, hoppas ni också har en bra dag!

Puss

Hur jävla dum får man vara??

Fy faaan! Ibland tror jag att jag är dum i huvudet....idag va min lediga dag, hade planerat att bara ta det lugnt framför TVn hela dagen. Men så ringer chefen och frågar om jag kan jobba, och dum som jag är säger jag ja. Man börjar ju seriöst undra va fan jag tänker med. Linda och Sandra hade sin 20 års fest igår, mycket trevligt! Blev ju lite alkohol också, så idag är inte den bästa dagen i mitt liv plus att jag måste stå här i nio jävla timmar och va trevlig mot kunderna....usch!!! Varför svarade jag ens när han ringde?? Jag kunde ha låtit bli och varit hemma nu...kommer fan inte ens ihåg vad han sa i telefonen, tur att jag kom ihåg att ta mig hit iaf...
Jag vill bara hem till min säng igen...

Är det verkligen så lätt??

Kan jag redan ha bestämt vad jag ska ha på mig imorgon?? Är det så lätt? Nåt måste ju vara fel, eller? Kläder brukar i vanliga fall vara det svåraste att bestämma...men nu verkar det som att jag har bestämt mig, konstigt men ändå skönt. Slipper kanske att stressa så mycket imorgon då, eller så kommer jag på nåt annat som sumpar min planering...brukar vara så rätt ofta...jaja får väl se hur det blir.

Fick också paketet från ASOS idag, det var roligt. Fick skjuts av Jessica till Posten och tillbaka, Love You Babe! Det jag fick var:

                 

Köpte också ett par svarta jeans på JC idag. Kommer förmodligen ha linnet (bild 4) och svarta jeans imorgon. Hoppas att det blir bra imorgon också...annars blir det panik.

Ska bli kul imorgon, hoppas ni också har nåt kul planerat!

Puss

Nu jävlar...

...ska det bli ordning här. Speciellt i mitt förvirrade huvud. Har så mycket att tänka på så jag glömmer ju hälften av alla sakerna jag ska göra. Idag kom jag ihåg en sak som jag borde ha sjort för länge sen. Nämligen att köpa en kalender, bra Ida!

image61

Nu ska jag verkligen börja skriva upp allt jag gör och ska göra. Då får jag kanske lite bättre ordning i mitt liv, skönt!

Nu blir det sängen!
Natt natt!

Hål i plånboken....

Jaha...idag var det ju tänkt att jag skulle hinna med att städa garderoben lite, det hann jag inte göra...
Fick en del annat gjort iaf. Sov till tio, vaknade utvilad vilket var skönt. Fixade ordning på balkongen lite, tömmde bort döda blommor och så där. Ska nog köpa ljung som klarar sig på vintern och sätta i balkonglådorna ser tråkigt ut när det är helt tomt. Gick till Magie för att få håret fixat, blev jätte bra! Sen gick jag ner på stan och gick runt där och kollade lite med min bror. Köpt ett par nya stövlar, väldigt fina, men också dyra. Jag va tvungen att köpa dom för jag har typ inga stövlar...så här ser dom ut:

image60

Efter det gick jag hem till mamma och pappa ett tag och satt där innan jag och pappa gick till farmor och hälsade på och sen tog en promenad.
Väl hemma började jag fixa lite i garderoben, men det va ju Desperate Housewifes idag så jag kollade på det istället. Få rfixa det imorgon, slutar tidigt så då ska jag väl hinna med förhoppningsvis. Kanske måste ner på stan en sväng efter jobbet också, glömde ju köpa hälften av det jag skulle köpa idag...haha....får nog skriva en lista med vad jag måste ha. Måste komma ihåg att fixa presenter till helgen också...
Nu ska jag se om det är nåt bra på TV.

Vi hörs!

Addicted

Usch vad tråkigt det va att jobba idag, hände verkligen ingenting. Satt mest där och glodde kändes det som...men nu är jag iaf hemma och har precis duschat.
Imorgon är jag ledig, skönt! Har bokat tid hos Magie för att fixa håret lite, det va ett tag sen så det behövs verkligen! Sen blir det kanske en tur ner på stan för att se om jag hittar nåt nytt. Känns som att jag inte har handlat på länge...fast jag har förmodligen gjort det...försöker att inte tänka på hur mycket pengar man gör av med på shopping, men det är kul och man blir glad när man har nåt nytt att sätta på dig. Har bestämt mig för att köpa en kalender nu, måste börja skriva upp saker så att jag kommer ihåg vad jag ska göra. Och så kan man ju ta reda på vad man har gjort om man har glömt...haha....det gör jag alldeles för ofta. Efter det blir det nog hem för att rensa i garderoben, har lite rörigt nu...hittar nästan inga kläder, inte bra.

Ha d bra!

Puss

Då var det dags kanske...

Efter ett telefon samtal med Nina tar jag mig upp ur sängen för at diska, kan ju inte ligga här och lyssna på musik hela dagen. Ska ta mig in i duschen och börja göra mig iordning för kvällen tror jag, då kan jag ju lyssna på musik samtidigt. Får väl se vad som händer senare, utgång blir det iaf.
Gårdagen var rolig, jobbade till sju sen kom Fia och hämtade mig för en liten tripp mot Bolaget. Blev en hel del grejer, med tanke på att jag handlade till mig, Fia och tre till. Sen bar det av hemmåt för att fixa till sig lite och så iväg på förfest hos nån tjej som Nina känner. Därefter blev det Harrys till stängning, med lite trevligt sällskap.

Hoppas ni få en bra kväll!

Puss

Lat dag

Blev utgång till Harrys igår kväll...lite sent på kommet men det va kul iaf. Idag låg jag i sängen till två, sen käka jag mat med min bror och sen bar det av ner på stan för lite skön massage. Hem igen och ner i soffan direkt, så jag har verkligen inte gjort ett skit idag. Jävligt skönt. Imorgon blir det jobb och sen förmodligen utgång med Fia, kul!
Nu blir det sängen och TVn, om det är nåt bra. Såg ut att mest va skit...sover kanske direkt.
Hoppas på bra väder imorgon för jag går till jobbet...usch!!

Puss

10 timmar senare...

Idag tog jag en skön sovmorgon...sov till elva, det va skönt med tanke på helgens bravader.
När jag vaknade bestämde jag mig för att ta mig i kragen och verkligen fixa ordning här hemma, så nu efter tio timmars plockande, sorterande, dammsugande, torkande och putsande är jag äntligen klar. Resultatet blev riktigt bra, skönt med lite ordning igen!

Före:
        
Efter:
        

Nu ska jag sova, vi hörs!

Puss


Man ska veta att man lever...

Jobbet.....usch jag vill vara hemma i min säng. Blev lite sent igår, eller ska man säga tidigt. Kom hem vid fem...gick upp sju igen för att gå till jobbet. Känner mig inte fräsch idag. Men men...man ska ju veta att man lever. Längtar bara hem nu....till min säng och till min lediga dag imorgon. Kämpa Ida, bara åtta timmar kvar...

Hade en kul kväll igår iaf, blev Tessan först sen var det tänkt att vi skulle gå till Harrys, men där kom vi inte in för vi va för unga tyckte dom. Så då gick vi till Nybron istället och där gick det alldeles utmärkt. Efter det gick vi till Eskil MC ett tag, tog taxi särifrån vid halv fem tiden. Hoppas alla som fortfarande ligger hemma i sängen njuter.

Tack för en trevlig kväll till alla som var med!

Förvånans värd snabb idag

Sitter hemma och väntar på att Fia ska komma och hämta mig, ska över till Tessan på förfest sen blir det förmodligen utgång. Känner mig väldigt bra faktiskt, har duschat, sminkat mig, fixat hår och valt kläder på typ en och en halv timme, mycket bra Ida! Så fort har det nog aldrig gått.

Igår var jag hos Linda på förfest, sen blev det Harrys. Var inte planerat att jag skulle gå ut egentligen men så blev det iaf. Ganska lugn kväll, drack lite lagom och hade kul på dansgolvet med Fia. Förutom ett mindre märke på näsan...haha...

Idag var jag ledig, trodde jag iaf, låg i sängen och kollade på film när dom ringer från jobbet. Det är kris och så klart måste jag komma dit och fixa det. Sen blev det TP med Fia för lite nya inköp för kvällen. Blev en svart topp från Vila och en svart t-shirt med tryck från Gina.

Får väl se vad som händer för kul ikväll då. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Puss

Die young, stay pretty

AAHHH!! Vill bara skrika rakt ut! Känner mig så jävla förvirrad, allt händer samtidigt.
Läste nyss Fias blogg, kände igen mig lite i röran..haha resväskan kvar fortfarande. Känner att mitt liv är upp och ner, måste ta tag i det här nu. Det går inte längre. MÅSTE få ordning, först hemma där det har sett ut som ett bombnedslag i flera veckor och sen måste jag ta tag i mig själv. Känner inte för nånting längre, men det ska nog gå att ordna upp.
Nu ska jag verkligen försöka städa lite här hemma, kanske en konstig tid på dygnet. Har lite svårt att sova på nätterna, och så var jag och fick en ansiktsbehandling, färgning av bryn och plock idag då somnade jag förstås till en kvart under masken så nu känner jag mig ännu piggare.

Ha d bäst!

...

What if I made ya cry!
Would they still apply!
What if I...
If I played you like a toy
Sometimes I wish I could act like a boy!


RSS 2.0