Hål i plånboken....

Jaha...idag var det ju tänkt att jag skulle hinna med att städa garderoben lite, det hann jag inte göra...
Fick en del annat gjort iaf. Sov till tio, vaknade utvilad vilket var skönt. Fixade ordning på balkongen lite, tömmde bort döda blommor och så där. Ska nog köpa ljung som klarar sig på vintern och sätta i balkonglådorna ser tråkigt ut när det är helt tomt. Gick till Magie för att få håret fixat, blev jätte bra! Sen gick jag ner på stan och gick runt där och kollade lite med min bror. Köpt ett par nya stövlar, väldigt fina, men också dyra. Jag va tvungen att köpa dom för jag har typ inga stövlar...så här ser dom ut:

image60

Efter det gick jag hem till mamma och pappa ett tag och satt där innan jag och pappa gick till farmor och hälsade på och sen tog en promenad.
Väl hemma började jag fixa lite i garderoben, men det va ju Desperate Housewifes idag så jag kollade på det istället. Få rfixa det imorgon, slutar tidigt så då ska jag väl hinna med förhoppningsvis. Kanske måste ner på stan en sväng efter jobbet också, glömde ju köpa hälften av det jag skulle köpa idag...haha....får nog skriva en lista med vad jag måste ha. Måste komma ihåg att fixa presenter till helgen också...
Nu ska jag se om det är nåt bra på TV.

Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0