Ghaaa...

...Fia, jag har sett en fot som ser konstigare ut än våra!!! Hahaha...
I brist på annat får man skriva om skit...haha...

Åhh fan...

...nu trilla tidningen in genom brevlådan...

Har haft en rolig kväll med massa söta vänner!! Nu väntar sängen och lite skönhetssömn...även om jag förmodligen inte kommer att vara en skönhet imorrn när jag vaknar...haha!!

Sov sött!!

Irriterande!!

Som om det inte är nog med att dom redan håller på att bygger i hela stan och jag måste ta jordens omvägar när jag går till jobbet så har dom till råga på allt börjat hålle på med massa skit på min gård nu också. Visste om att dom skulle nån vattenskada i nåt förråd och att dom skulle hålla på och graja på gården, men inte fan trodde jag att det skulle vara så här illa! Imorse när jag skulle gå till stan såg jag en as stor hög med grus och sand utanför porten, tänkte att det är väl bara att gå runt den, men nej då kommer runt hörnet och ser att dom har parkerat en stor jävla lastbil på halva högen och as nära staketet. Mina två val blir följdaktligen att hoppa över staketet och hamna i grannens rabatt eller att klättra över jordhögen, jag valde det senare alternativet. Så där klättrar jag och gör mitt bästa för att inte halka omkull där när det helt plötsligt kommer massa jord flygande, då håller dom på att gräva upp fortfarande och eftersom att jag inte är så överdrivet lång ser dom inte mig!! Jag blir nästan dränkt av jord men kan som tur var borsta av mig det och fortsätta min promenad genom stan som ser ut som en byggarbetsplats!

So, so what?

I´m still a rock star,
I got my rock moves...


Nu blir det träning och kanske lite solning...börjar blekna fan...haha!!

Mer berusning åt folket...

En ny fredag är här, du vaknar och är kanske lite gladare än andra dagar. Det är sista vardagen på veckan, bara några timmars jobb står emellan dig och helgen. En helg du har längtat efter ända sen i måndags, man får lov att kämpa sig igenom dom få arbetstimmarna man har och när man slutar är den äntligen här!


Planerna för helgen har under veckan varit lite tveksamma men nu när det snart är dags börjar man få en liten uppfattning om vad som komma skall. Lite planering med kompisarna och snart vet man ungefär hur det kommer att se ut, du vet ungerfär vad kvällen har att erbjuda. Fest! Man börjar sakta bygga upp förväntningarna för kvällen...


Lördagen blir som så många andra, man vaknar tidigt, som alltid när man har druckit. Man kan känna en lite lätt illamående känsla, förmodligen inte på grund av alkoholen utan den där konstiga smaken du har i munnen, "dagen efter" smaken. Med lite lätt dunkande huvud ligger du kvar i sängen och hoppas det ska försvinna, vilket det förstås inte gör. Bara några timmar tidigare var du lycklig, bäst, snyggast i Sverige. Allt är ju självklart självutnämt, men som alltid på fyllan vet man bäst, bara några timmar tidigare var det du som var just bäst! Man tar sig försiktigt in i badrummet, verkligheten är ikapp dig. Du får se dig själv i spegeln och blir nästan rädd av det som möter dig, en väldigt osmikrande verision av dig själv. Förmodligen med smink i halva ansiktet och håret spretande överallt.


Resten är historia men tyvärr den bistra verkligeheten. Så välkommen till livet som de flesta timmarna på dygnet suger, förutom kanske när du sover eller är berusad. Inte nödvändigtvis på alkohol. Du kan vara berusad på livet, glädje, lycka, ja många saker! Så fram tills nästa helg, mer berusning åt folket det behöver vi!


Vilse i skogen...Jaha...blev ju en liten tur i skogen idag. Jag, Anna och Jessica var ute och plockade svamp...mycket underhållande...haha...om nån såg oss lär dom ha fått sig ett gott skratt iaf! Vi klampade omkring där mitt ute i urskogen och skrek och gapade i stort sett hela tiden...myket mygg var det, och andra kryp också för den delen. Våran mycket intressanta konversation när vi traskade omkring var ungefär "aaaa!", "hjälp", usch", "ett djur", "jävla mygg", "vi åker hem!!". Men det var roligt och vi fick lite svamp iaf. Lite lagom myggbitna satte vi oss i bilen och for in mot tryggare trakter med asfalt på marken. Så kan det gå när tre "city tjejer" ger sig ut i skogen på äventyr!

Fortsätta eller inte??

Har varit jävligt lat med det här på sista tiden. Vet massor av saker jag kan och vill skriva om, problemt är bara att jag inte har nå lust. Finns så mycket jag skulle vilja dela med mig av...


Mina tankar just nu:


Jag försöker ta vara på nuet samtidigt som jag tar mig in i framtiden. Jag vill någonting nytt men samtidigt vara kvar i det gamla. Gör mitt bästa för att förstå men andra missförstår. Jag har ambitioner men andras ambitoner om mig är större. Känner pressen från alla håll, men kanske mest av mig själv. Allt ska vara kul, men jag vet att allt inte alltid är kul.Jag har länge skrivit den här bloggen för min skull, för att jag ska ha någonting kul att se tillbaka på. Nån slags hyllning till mig själv och mitt liv. Frågan är bara hur länge till??


RSS 2.0