Mer berusning åt folket...

En ny fredag är här, du vaknar och är kanske lite gladare än andra dagar. Det är sista vardagen på veckan, bara några timmars jobb står emellan dig och helgen. En helg du har längtat efter ända sen i måndags, man får lov att kämpa sig igenom dom få arbetstimmarna man har och när man slutar är den äntligen här!


Planerna för helgen har under veckan varit lite tveksamma men nu när det snart är dags börjar man få en liten uppfattning om vad som komma skall. Lite planering med kompisarna och snart vet man ungefär hur det kommer att se ut, du vet ungerfär vad kvällen har att erbjuda. Fest! Man börjar sakta bygga upp förväntningarna för kvällen...


Lördagen blir som så många andra, man vaknar tidigt, som alltid när man har druckit. Man kan känna en lite lätt illamående känsla, förmodligen inte på grund av alkoholen utan den där konstiga smaken du har i munnen, "dagen efter" smaken. Med lite lätt dunkande huvud ligger du kvar i sängen och hoppas det ska försvinna, vilket det förstås inte gör. Bara några timmar tidigare var du lycklig, bäst, snyggast i Sverige. Allt är ju självklart självutnämt, men som alltid på fyllan vet man bäst, bara några timmar tidigare var det du som var just bäst! Man tar sig försiktigt in i badrummet, verkligheten är ikapp dig. Du får se dig själv i spegeln och blir nästan rädd av det som möter dig, en väldigt osmikrande verision av dig själv. Förmodligen med smink i halva ansiktet och håret spretande överallt.


Resten är historia men tyvärr den bistra verkligeheten. Så välkommen till livet som de flesta timmarna på dygnet suger, förutom kanske när du sover eller är berusad. Inte nödvändigtvis på alkohol. Du kan vara berusad på livet, glädje, lycka, ja många saker! Så fram tills nästa helg, mer berusning åt folket det behöver vi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0