23 november

Va hemma från skolan idag för att jag mådde pissdåligt imorse, börjar bli trött på den här jävla varannan dag sjukan nu! Får speciellt ångest när jag vet att det var en bra föreläsning i skolan idag...men va fan ska man göra när det bara inte går att stå upp utan att det snurrar och dunkar överallt. Har iallafall gjort lite bra saker idag, nämligen fixat hemförsäkring, vuxenpoäng på den va ;)

Nu laddar jag som fan för att gå till skolan imorgon och på eftermiddagen kommer Anne hit och även lilla Sara, att få träffa två braiga människor på en dag borde få mig att orka.

Förutom hemförsäkringen har jag även bokat tåg till jul, målat naglarna, kollat upp när mitt spårvagnskort går ut och funderat lite på julklappar...allt i vågrätt läge i sängen, inte en helt bortkastad dag ändå...nu; Sex and the City och sen sova :)


En dag...

...ska nog polletten trilla ner, hoppas bara det blir innan tentan.


Idag...

...är det tvättdag, tidigt igen. Känns skönt att man är så jävla het då ;)


Lugn och mysig helg

Haft en lugn och skön helg, om man bortser från gårdagen då jag plågades av huvudvärken från helvetet. Premiär för Jul på Liseberg med Mikaela i fredags sen laga vi pizza och kolla på TV resten av kvällen, igår gjorde jag det smarta valet att ta det lugnt för att inte bli sjuk och tror nog att det hjälpte för när jag vaknade imorse var det mycket bättre. Planen för dagen var fotoutställning med Mikaela men Metro hade skrivit fel så det blev en tur på stan med massa prat och så spanade vi in NKs julskyltning, älskar att det börjar komma upp massa julpynt överallt och om en vecka får jag fixa det hemma hos mig med :)


Lite halvtaskiga bilder från Liseberg

Vi kollade på söta djur...

...och den här lilla söta geten blev min favorit, jag ville ta med den hem men Mikaela tyckte inte det var en bra idé :P

Glögg och pepparkakor

Det var snö på Liseberg

Och så fanns det kaniner som åkte skridskor :)

Fyrverkerier...

...och så tändes granen.


19 november

Tycker lite synd om mig själv idag, känns som att jag ska bli sjuk :( Dagen spederas därför i sängen under täcket, för tillfället med mango och Ronja Rövardotter.
image descriptionimage description

For the very first time

Tro det eller ej, men jag har aldrig ätit Ben & Jerry's glass. Förmodligen den enda i hela världen också :P Idag i affären tyckte därför Mikaela att jag skulle få smaka en liten bit och köpte därför en :) Det var mycket mumsigt, jobbigt bara att jag bara kan äta typ två matskedar...


Här är det ingen som ska försova sig inte!

Nu lägger jag ner allt vad tentaplugg och externredovisning heter och ska sova gott och ladda inför imorgon. Är för övrigt lite rädd att försova mig...många larm plus telefonväckning av mamma, pappa och bror ska väl göra susen :P


Externredovisning är kul :)

Nu jävlar kör jag hårt den sista biten innan tentan imorgon, externredovisning är kul. Måste bara lära mig att göra det rätt :P14 igen?!

Så här är det; jag har aldrig haft speciellt mycket finnar och grejs i ansiktet. Ibland får dock även jag min beskärda del av detta underbara tonårsbesvär...kollade mig nyss i spegeln och idag är det fan värre än vad det brukar vara när det väl händer. Så jävla snygg med finnar fan överallt, eller inte...kan väl välja på att låsa in mig och hänga läpp eller så låtsas jag som att dom inte är där och gå till skolan för imorgon ska jag va så jävla grym på tentan! Den ni!!

Multitasking...

...på hög nivå. Desperate Housewifes på TVn, direktrapportering från Sverige-England matchen på datorn och pluggrejer inför tentan i Externredovisning utsprida lite här och var. Självklart måste man äta goda saker till allt detta; i mitt fall avokado, fefferoni, oliver och clementin :)


En fin burk med soppa

Åt soppa till lunch i skolan idag, 30 kronor och så serveras det dessutom i såna här fina burkar. Festivalkänsla på den :)

På fredag

På fredag är det premiär för Jul på Liseberg, längtar så sjukt mycket efter vinter och jul nu. Ska nog flytta in på Liseberg över jul :P I annat fall tvinga folk att gå dit med mig typ varje dag :)

En goodiebag

Fick en fin tygpåse i skolan idag, dessutom med roligt innehåll bl.a. energidryck, godis, usb-minne, tandkräm...mycket bra att gå i skolan dagar som dessa :)


image descriptionimage description


image description

Lagade dessutom god mat ikväll, nu blir det lite tv och plugg...tenta igen på torsdag :S

14 november 2011 - Världsdiabetesdagen

Idag tycker jag att vi alla ska tänka lite extra på dem som har diabetes, en sjukdom som idag inte har något botemedel och ofta kräver medicinering livet ut. En sjukdom som min bästa vän är drabbad av, en sjukdom som hon och många andra skulle göra mycket för att bli av med. En sjukdom som är den enda icke smittsamma sjukdomen som av FN är klassad som ett hot mot den globala hälsan.

Så skänk en tanke, tänd ett ljus, visa att du bryr dig. Det gör jag.

Jag börjar dagen med ett ljus till frukosten, mysigt samtidigt som jag tänker lite extra och känner ett obehag över vad en sjukdom kan göra...

Läsa mer?? Gå in på diabetes.seTungt nu...

Har pluggat alldeles för lite inför tentan imorgon, ingen annan att skylla på än mig själv där dock...måste verkligen ta tag i mig själv och komma igång med plugget på allvar. Mycket nu innan jul, fyra tentor på typ en månad...hej då till livet utanför skolan med andra ord :S

7 november tenta Marknadsföring
17 november tenta Externredovisning
3 december omtenta Organisation & ledarskap
9 december tenta Externredovisning

Hur detta ska gå vet jag fan inte...men kan ju inte göra nåt annat än mitt bästa.

Snurret i skallen är nog mycket det som gör att jag inte riktigt kan fokusera på det som är viktigt, jag gör helt enkelt hellre det som jag tycker är roligt istället för nödvändigt för tillfället...hoppas pluggpeppen kommer till mig jävligt fort! Och att jag klarar tentan imorgon...


Sängsällskapet denna lördag...


Morgonmys...

...med god frukost bestående av egengjord risgrynsgröt (eller tomtegröt, som jag brukar säga), mackor, clementin, kaffe och tända ljus. Tvätten är klar, snart dags att fortsätta med plugget och senare blir det bio :)


Upp i ottan...

Tvättid kl. 7 imorgonbitti, why?! Tyckte att det var en bra idé förut för att slippa ha nån annan i tvättstugan samtidigt...nu när klockan är ställd på 6.30 känns det mest jobbigt :S Men allt är förberett iallafall, lär gå i sömnen...förmodligen med kläderna både bak och fram och ut och in med håret åt alla håll och kanter ;)

Kan även ha slagit världsrekord i att använda ordet "och" i en mening här ovanför :P


RSS 2.0